Arkadaşlar tekrardan güncellenmiş olarak kendi kullandığım modların data dosyasını gönderiyorum yapmanız gereken kendi data dosyanızı ' ' kes ' ' (ctrl+x)diyip herhangi bi yere yapıştırın daha sonra rar dosyasından çıkan data klasörünü C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008 içine yapıştırıyoruz
ve her şey tamam birkaç tane resim ekliyorum buyrun....
toplu halde bir resim
1 adet: 22 metre tablası olan biçer
1 adet: fiat traktör 2 adet: arkasındaki romork(romorkların hepsi arka arkaya bağlanıyor)
1 adet 716 vario 1 adet çekili kultivator(isimlerde yanlışlık olabilir kusura bakmayın)
1 adet 936 1 adet havalı mibzer(çimen ve buğday ekmek için tek makine kullanıyorsunuz gerçekten ses efektleri görsel efektleri mükemmel)
1 adet jd 8050 7 adet arkasındaki romorktan (romorkların hepsi arka arkaya bağlanıyor)
1 adet fendt önyükleyici 1 adet arkasındaki büyük ağırlıktan+ 2 adet extra ağırlık (arkasındaki ağırlığı her traktöre takabilirsiniz)
1 adet tır 1 adet dorse
1 adet xerion 1 adet ot toplama romorku+ 1 adet ot biçme makinesi
ayrıca oyunun orjinal ekipmanları olduğu gibi duruyor ve 1 adet de 936 black edition var
yamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz
rar şifresini ve beni oku dosyası için burayı tıklayınız
+rep leri unutmayınız emeğe saygııı ıuy*u-* anlş-*s
ve her şey tamam birkaç tane resim ekliyorum buyrun....
toplu halde bir resim
1 adet: 22 metre tablası olan biçer
1 adet: fiat traktör 2 adet: arkasındaki romork(romorkların hepsi arka arkaya bağlanıyor)
1 adet 716 vario 1 adet çekili kultivator(isimlerde yanlışlık olabilir kusura bakmayın)
1 adet 936 1 adet havalı mibzer(çimen ve buğday ekmek için tek makine kullanıyorsunuz gerçekten ses efektleri görsel efektleri mükemmel)
1 adet jd 8050 7 adet arkasındaki romorktan (romorkların hepsi arka arkaya bağlanıyor)
1 adet fendt önyükleyici 1 adet arkasındaki büyük ağırlıktan+ 2 adet extra ağırlık (arkasındaki ağırlığı her traktöre takabilirsiniz)
1 adet tır 1 adet dorse
1 adet xerion 1 adet ot toplama romorku+ 1 adet ot biçme makinesi
ayrıca oyunun orjinal ekipmanları olduğu gibi duruyor ve 1 adet de 936 black edition var
yamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz
rar şifresini ve beni oku dosyası için burayı tıklayınız
+rep leri unutmayınız emeğe saygııı ıuy*u-* anlş-*s