Kütülere birşey olmazmı demek istedin erdemBişey olmaz abi iyi olanı Allah korur [emoji2]
Kütülere birşey olmazmı demek istedin erdemBişey olmaz abi iyi olanı Allah korur [emoji2]
Maalesef bizde de ayni kayalikoy baraji %3 kalmis yarin edirneye giden vanalar kapatilacak bizim koyun 13000 donumu bu barajdan sulaniyordu insallah bu kis iyi yagis aliriz yoksa isler bozuk.Kuraklık devam ediyor.Kasım sonu aralık başı gibi yağış vardı o ihtimalde zayıfladı.Aralık 7 ve sonrası gösteriyor.Bu sene işimiz zor galiba..
Ekmedim daha bekliyorum..Ekimi yaptın mı bekliyor musun ?
Gözüm 10tane hava durumu programı ve sitelerinde hergün.Kuraklık devam ediyor.Kasım sonu aralık başı gibi yağış vardı o ihtimalde zayıfladı.Aralık 7 ve sonrası gösteriyor.Bu sene işimiz zor galiba..
Bir kaç gün açık hava olunca , hayvan gübresi çektiğimiz tarlaları sürebildik.Bi yagmur yagsin ikigün acsin hepsi firca gibi cikar tohum yuzeyde degilse sıkıntı yok ,
Kuruya ektik diyelim , merdane vurdun , topragı sıkıştırdın yeterli nem tav olmayinca bugday cıkmaz bize yagmur gerek dostum.onümuz guz yagar, hatirliyormusun , gecen yıl aynı kurak olmuştu, sonra ne coştu yagmurlar, yine olur
Hadi gözümüz aydın olsun dostumBizde kar gostermeye başladı hayırlısı inşallahEkli dosyayı görüntüle 54588
Sağolasın dostum İnşallah yağar 2 sitede gösteriyor ama bakalım ne olacak hayırlısı diyelimHadi gözümüz aydın olsun dostum
Edirneyede pazartesi kar var bu yil kisi yasayacagiz galibaSağolasın dostum İnşallah yağar 2 sitede gösteriyor ama bakalım ne olacak hayırlısı diyelim
Hadi hayırlısı İnşallah yağar dün açıklama yaptılar burda kış bol yağışlı kar yağmur aşırı soğuk olmayacak diyorlarEdirneyede pazartesi kar var bu yil kisi yasayacagiz galiba
Bizde soguk ya iki gecedir -5 oluyor kumeslerdeki sular donmusHadi hayırlısı İnşallah yağar dün açıklama yaptılar burda kış bol yağışlı kar yağmur aşırı soğuk olmayacak diyorlar
inşallah yağar kardeşim ama baya bir geç kalmışsın50-60 dönüm yer ektim bıraktım.Salı günü azda olsa yağış gösteriyordu oda kaydı.Bugünde gittim merdane çektim.250 dönüm yeri ekmeyecem daha.Bu sene gerçekten kötü olacak gibi..İlk defa bu kadar ekim için kararsız bir yıl geçiyorum.Mısır yerleri iyi ama anızlar kupkuru.