Konu hortlamış .nasıl da denk gelmiş yarın kısmetse ekecem karpuzu aynı konuya artık foto atarım artık
Önce ben [emoji4]Konu hortlamış .nasıl da denk gelmiş yarın kısmetse ekecem karpuzu aynı konuya artık foto atarım artık
MaşAllah bereketli olsun hemşerim
Sağol hemşerimMaşAllah bereketli olsun hemşerim
Amin inşAllah abiülkemde ekilen tüm ürünler bereketli olsun, yemek nasip olanlara şifa olsun.
Herkese kapım açık buyur gel.gelecek olana gelme demeyiz hiçbir zamanFotoyu geç sen geç agbey ,uzunkopruye güderken uğrayacağım karpuz yemeye .
Bereketli olsun.ne biçim fide onlar kökünde gübre yok doğru dürüs benim fidelerde onlardan 4 kat fazla gübre var.torf yani.ben kendim yetiştiriyom fideyi bir karış oldular geçen pazar eke cektik yağmur yağdı kaldı
Emre heral de bu sene senı everecekler ekmedik ürün bırakmadın [emoji1][emoji1]
Elde olan bu [emoji4]Bereketli olsun.ne biçim fide onlar kökünde gübre yok doğru dürüs benim fidelerde onlardan 4 kat fazla gübre var.torf yani.ben kendim yetiştiriyom fideyi bir karış oldular geçen pazar eke cektik yağmur yağdı kaldı
Zaten baskı yapıp duryolar [emoji4] daha patates ile kuru fasulye varEmre heral de bu sene senı everecekler ekmedik ürün bırakmadın [emoji1][emoji1]
Fideyi tutan el hareketini sevsinler senin Emre kardeşim . Bereketli olur inşallah .
Sizinkide bereketi bol olur inşallah . Gecen yılki ekim sonucu noldu acaba .Bereketli olsun.ne biçim fide onlar kökünde gübre yok doğru dürüs benim fidelerde onlardan 4 kat fazla gübre var.torf yani.ben kendim yetiştiriyom fideyi bir karış oldular geçen pazar eke cektik yağmur yağdı kaldı
Sağolasın İyiydi Geçen sene deSizinkide bereketi bol olur inşallah . Gecen yılki ekim sonucu noldu acaba .
Kolay gelsin bereketli olsun bu sene karpuz çok formda
Hayırlısıyla ektik .yemek nasip olsun yarın birde yağmur yağarsa deymeyin keyfime hanımlarımız olmazsa köpekler bile gülecek halimize Ekli dosyayı görüntüle 37689Ekli dosyayı görüntüle 37690Ekli dosyayı görüntüle 37691Ekli dosyayı görüntüle 37692Ekli dosyayı görüntüle 37693Ekli dosyayı görüntüle 37694