KARAMAN'IN KOYUNU.YENİ GÜBRE SERPME MAKİNAM

Ynt: KARAMAN'IN KOYUNU.YENİ GÜBRE SERPME MAKİNAM

nabolant link=topic=49546.msg489968#msg489968 date=1323893433' Alıntı:
240 için parça degiştirmeye gerek yok ,koltugun altında hidrolik beyni vardır o beyinden fabrika çıkısında sadece 1 çıkış yapılmış ama 2. çıkışı vardır sadece hidrolik borusu yaptırıp beynin üstündeki exit 1 çıkışına takacaksınız ve borunun ucunada bir dişi jak taktınız mı çift çıkışlı olur bizimki öyle mesela
Evet ama gübre serpme makinasının tek hidrolik çıkışı var(tek diskli).Demelerine göre traktör hidroliği ittirip kapağı açıyormuş ama kapatmak için verdiği yağı geri emmesi gerekiyormuş.Bu geri alma mekanizması yokmuş benim motorda. Servisle telefonda konuştuk.Daha görmedi.İlgine ve çift çıkış için önerine teşekkür.

hidrolik yağı emmez ,pistondaki yağ ancak bir karşı kuvvet ile geri gelir yani pistonda yay varsa o geri iter , geri almak için sizin yapacagınız hidrolik kolunu aşagıya itmek yeterli ,damperli romorku indirirkende aynı yağ gittiği yerden kendi agırlığınla geri geliyor

nabolant link=topic=49546.msg490050#msg490050 date=1323896059' Alıntı:
hidrolik yağı emmez ,pistondaki yağ ancak bir karşı kuvvet ile geri gelir yani pistonda yay varsa o geri iter , geri almak için sizin yapacagınız hidrolik kolunu aşagıya itmek yeterli ,damperli romorku indirirkende aynı yağ gittiği yerden kendi agırlığınla geri geliyor
Haklısın.Bana başından yanlış bilgi verdikleri anlaşılıyor.O zaman zaten sorun kalmıyor.Benim hidrolikle bu şekilde işim olmamıştı şimdiye kadar.Onun için kavrayamadım.Çok teşekkür.

bereket. link=topic=49546.msg490057#msg490057 date=1323896477' Alıntı:
hayırlı olsun, 1000 ' likleri kaça acaba, baharın bende alacam.
Çift diskli tonluk Hatunsaraylı vardı.Mükemmel makina.Bana gereksiz olduğu için düşünmedim ama tavsiye ederim. Yanılmıyorsam 2600 civarıydı.

Göktürk- link=topic=49546.msg490071#msg490071 date=1323896862' Alıntı:
Çift diskli tonluk Hatunsaraylı vardı.Mükemmel makina.Bana gereksiz olduğu için düşünmedim ama tavsiye ederim. Yanılmıyorsam 2600 civarıydı.
teşekkr edrm. bi bakayım..

Hayırlı olsun güle güle kullan, hidrolikte her hangi bir değişikliğe gerek yok, bende dönder 600 lük çift fırfırlı var, klapeyi açmak için damperdeki gibi hidrolik kolunu kaldırıyorsun inmesi için aşağı saldığında lifin karşısındaki yay reaksiyonu ile tekrar kapanıyor.

Hasan ERKESİKBAŞ link=topic=49546.msg498912#msg498912 date=1324931111' Alıntı:
hayırlı olsun güzelmiş
Teşekkürler.En güzeli Dönderdi.Yazdığım nedenle olmadı(
İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=49546.msg498925#msg498925 date=1324932415' Alıntı:
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullan
Teşekkürler
rençberçiftci link=topic=49546.msg499067#msg499067 date=1324942158' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullan, hidrolikte her hangi bir değişikliğe gerek yok, bende dönder 600 lük çift fırfırlı var, klapeyi açmak için damperdeki gibi hidrolik kolunu kaldırıyorsun inmesi için aşağı saldığında lifin karşısındaki yay reaksiyonu ile tekrar kapanıyor.
Teşekkürler.Okulumuzdaki (trakkulup) diğer arkadaşlarda söylediler.Haklısınız.

hayırlı uğurlu olsun dedeiğiniz gibi dönder sırf bu üretimi yapıyor ama çok teknik bir makina olmadığı için çok sorun olacağını sanmıyorum zaten hemen hemen hepsi aynı kalitede ve aynı fiyatta fırfırların

Çağrı link=topic=49546.msg499308#msg499308 date=1324994069' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun dedeiğiniz gibi dönder sırf bu üretimi yapıyor ama çok teknik bir makina olmadığı için çok sorun olacağını sanmıyorum zaten hemen hemen hepsi aynı kalitede ve aynı fiyatta fırfırların
O zaman çok dert etmeyim sağol.

bende aynı marka 600 lt lik var.11 torba üre 14 torba nitrat gübre alıyor.kg ayarlarını iyi yap. önce ufak tarladan başlarsan iyi olur ayar ve kullanım açısından.üzerinede branda diktirmeni tavsiye ederim.güle güle kullan,hayırlı olsun

konevi link=topic=49546.msg503579#msg503579 date=1325597952' Alıntı:
bende aynı marka 600 lt lik var.11 torba üre 14 torba nitrat gübre alıyor.kg ayarlarını iyi yap. önce ufak tarladan başlarsan iyi olur ayar ve kullanım açısından.üzerinede branda diktirmeni tavsiye ederim.güle güle kullan,hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim.Klavuza bakıp 50 kg gübreyi bitene kadar saçarak iş genişliği ile mesafeyi ölçüp çarpmayı düşünüyorum. Klavuzla aynıysa ne ala.Sonra bir50 kg daha.Böyle böyle alışacağız artık.Şu anda her yeri örtülü ama üzerine brandada ditireceğim.Tekrar tşk.

Kardes hayirli olsun oncelikle ama inan o makineye o para cok. Gokturke katiliyorum hatunsarayli bu isi asmis. Mukemmel makinalar yapiyor. Ona gore hms nin fiyati cok daha uygun . Gule gule kullan

arkadaşlar gübreyi toprak altına veren 2 ayaklı büyük kapasiteli kaliteli bir makina var mı?

DemirCiDede link=topic=49546.msg506613#msg506613 date=1326018310' Alıntı:
Kardes hayirli olsun oncelikle ama inan o makineye o para cok. Gokturke katiliyorum hatunsarayli bu isi asmis. Mukemmel makinalar yapiyor. Ona gore hms nin fiyati cok daha uygun . Gule gule kullan
Teşekkür ederim.Evet,Hatunsaraylının fiyat/kalite dengesi mükemmel.Ama tek diskli küçük makina üretmediği için alamadım.
nabolant link=topic=49546.msg506637#msg506637 date=1326020088' Alıntı:
arkadaşlar gübreyi toprak altına veren 2 ayaklı büyük kapasiteli kaliteli bir makina var mı?
Kendi namıma :bilmiyorum.Bilenler yazsın.Ama gerek var mı? Toprağın altına hat çeklinde verilebilir. Mibzer tohumla birlikte bunu yapıyor.Geniş sahaya homojen saçmak ancak böyle mümkün olur düşünüyorum.