KARAKALEM ÇİZİMİM ''AT''

Ynt: KARAKALEM ÇİZİMİM ''AT''

abi bu neeeeee sandım ki ekrandan çıkıp bana gelecek ellerine kollarına sağlık çok güzel bir çaışma olmuş gerçeğinden bile güzel duruyo

benım en cok dıkkatımı ceken atın yuzundekı kasların bıle en net sekılde gozumuzeyansıması ve agızlıgın golegesıydı tebrık ederım cook yeteneklı bırısınınız..

enter link=topic=23647.msg196157#msg196157 date=1247864715' Alıntı:
abi bu neeeeee sandım ki ekrandan çıkıp bana gelecek ellerine kollarına sağlık çok güzel bir çaışma olmuş gerçeğinden bile güzel duruyo
teşekkürler yorumun için...gerçeğine benzemişse demekki biraz olmuş gibi :)

sezer link=topic=23647.msg196220#msg196220 date=1247896039' Alıntı:
benım en cok dıkkatımı ceken atın yuzundekı kasların bıle en net sekılde gozumuzeyansıması ve agızlıgın golegesıydı tebrık ederım cook yeteneklı bırısınınız..
yorum için teşekkürler...evet detayları biraz fazla bir resim :)

abi senn atın maşallahı var ne ile besliyorsun bu küheylanı::)eline sağlık çizdiğin at böyle ise yaptığın binalar nasıldır acaba

doganbey1 link=topic=23647.msg198011#msg198011 date=1248277376' Alıntı:
abi senn atın maşallahı var ne ile besliyorsun bu küheylanı::)eline sağlık çizdiğin at böyle ise yaptığın binalar nasıldır acaba
teşekkürler kardeşim...bu at epey masrafsız bir tek çizerken kalem silgi ve kağıt sonrasında yemde istemez otta :) projesini yaptığımız binalarımızda şükür ayakta :D