Bende koye tasinam diyom valla bunaldim artik 2 senedir sehirde durmaktan satam daireyi bi 50 60 donum tarla alam bakayim keyfimecanım sıkılıyor köye değilde ilçeye taşınmayı kafayı taktım
başkan sen zaten köydesin biz hapis oldukk sen otur yerıne :Bende koye tasinam diyom valla bunaldim artik 2 senedir sehirde durmaktan satam daireyi bi 50 60 donum tarla alam bakayim keyfime
Valla abi benim ev hem koyde hem sehirde koy 18 km sehire koydeki evde yeni dayali doseli bos bekliyo oglan biraz buyusun kesin donus yaparimvalla arkadaşlar ben evi boşaltıyom en geç haftaya köydeyim.
köye dönene devlet onu bunu veriyo diyolar baktım baktım köye dönme esaslı bi destek yok içerikleri inceleyince köye dönene bi cacık yok gibi duruyo.
gerçi bişey beklediğimde yok ama.
işin tarım olup şehirde oturmak baya zor.Valla abi benim ev hem koyde hem sehirde koy 18 km sehire koydeki evde yeni dayali doseli bos bekliyo oglan biraz buyusun kesin donus yaparim
Aynen abi git gel zor oluyo hergun hergunişin tarım olup şehirde oturmak baya zor.
dayı oğlu var benim yazın köyde kışın şehirde oturuyor.
kış aylarında inekler eziyet oluyor çocuğa.
git gel çok zaman kaybı.
18km git gel az mesafe değil.
baya zıpzıp bi mahlukat galiba.Bu sırada bahçede koşup oynuyodu... [emoji2]
Şimdi işteyim eve gidince atarımbaya zıpzıp bi mahlukat galiba.
fotosu yokmu merak ettim şu heyvanı [emoji16]
usta benim köyde ilçeye çok uzak 7 km [emoji16]bizim köy de ile yakın maşallah 60 km ilçeye bile 30 km ha maşallah köye bak cemaL DUN bı arkadaşa dıyorum kı her dereden bır kuraklık fıskırıyor
Öyle maşallahı var☺[MENTION=75282]Serdar17[/MENTION] çok sevimli bişey bu ya [emoji38]
Koyunlardan önce keçiler vardı bizde ,2 dakika da insanı uyutup doğru erik yemeye kosardilar. Çok peynirini yedik.maltiz cinsi.iki taneden 30 u gectiydi[MENTION=75282]Serdar17[/MENTION] çok sevimli bişey bu ya [emoji38]