Kangaldan VALTRA A75 videosu...

: Kangaldan VALTRA A75 videosu...

sayın okkangal senın motorda cer dıslı sıstemı varmı bıde sıkıstırma oranıyla sılındır capını solersen benı aydınlatmıs olursun bıde kh gostergelerı dıjıtalmı
dun buraya valtra ları getırdıler butun a serılerını test gırcek ben sonucları ozellıkle ıncelemek ıcın gıdecem arkadaslar test yerını bı gorsenız gercekten cok teklonojık resımlerını cekcem zaten gıttıgımde

: : Kangaldan VALTRA A75 videosu...

salih link=topic=1593.msg17599#msg17599 date=1205862219' Alıntı:
sayın okkangal senın motorda cer dıslı sıstemı varmı bıde sıkıstırma oranıyla sılındır capını solersen benı aydınlatmıs olursun bıde kh gostergelerı dıjıtalmı
dun buraya valtra ları getırdıler butun a serılerını test gırcek ben sonucları ozellıkle ıncelemek ıcın gıdecem arkadaslar test yerını bı gorsenız gercekten cok teklonojık resımlerını cekcem zaten gıttıgımde

cer dişlisi var onu biliyorum ama sıkıştırma oranı için bişe diyemeyecem .. kitapları hep köyde şimdi salih kardeş .. içerisi hidrolik kontrolü ve üç askı kontrolü tamamen elektronik .. devir göstergesi de dijital ...