KABİN İÇERİSİ GÜRÜLTÜ

Bizim burda servet var 2010 model fazla ses almıyo gibi yani en azından tümosan kadar almıyor birde zaten erkuntların genelinden fazla ses çıkmıyor.
Vallahi kardeşim ben zaten hepsi böyle bunların demiyorum 65e küçük bi motor ve ara işi yaptigi icin haşmet crd 110 kadar ses yok ama oda ayni kabin sonuç itibari ile 70 bine 65 beygir traktör alıyorsun 1990 model traktör koltuğu var üzerinde kafayi yememek elde değil ciddi manada pişmanım

bunun bir sefer daha konusu olmuştu hatta üyelerimizden nail yetek abi facebook sayfasına erkunt ile yolda giderken bi video çekip atmıştı kabin içi sesini benim motorda o kadar ses olmadığını söylemiştim hakkaten benim motorda o kadar ses yok ama bendeki e serisi özelden iletişim nunaranızı yazın size video göndereyim naik abinin videosundan sonra bende bir video çektim kabin içi sesini bakın bakalım arada fark varmı eğer varsa sizin traktörde izalasyon gereksinimi olabilir ben çok rahat telefon görüşmesi yapabiliyorum 1500...2000 devirlerde
Burada da erkunt sahibi bazı arkadaslar o kadar ses olmadığıni söyluyor ya benimki deutz motor olduğu için böyle yada benim taraktörde bi sorun var yada diger erkunt sahipleri için o ses hoş geliyor inanın ben çözemedim

Ben Jx100 un kabinin den gayet memnunum.jd yi soulemiyorum bile her ikisiyle balya bağladım jd de gerçekten mükemmel o kulağı delen haşpay sesi bile olmuyor.jx100 u ilk aldığımız zaman bu konuda tereddutum vardı.fakat jx inde izslasyonu gayet iyi balyada dahi içeride çok cûzi bir ses var.jx in klasik kasa kabin karsan yapımı.erkuntun kabin izalasyonuyla beraber kabinin tamamen bağımsız takozlarla olmamasında dolayı sorun olduğunu düşünüyorum.bildiğim kadarıyla sadece arkada takozlar ve müşteri sorduğunda varmı var oluyor.
Kardeş 110 deutz erkunta bin balya makinasını tak ondada balya makinasının sesini duymazsın traktörden makinaya sıra gelmiyorki

Mail attim fabrikaya henüz bi geri dönüs olmadi bakalım ne diycekler alirken tek düşüncem milliyetçi olmaktı bundan önceki traktörlerim avrupa hatta erkuntlardan sonra 3. Traktörümü landini aldım memnunum tmm ondada bazı eksiklikler var yok demiyorum aman aman bi traktör değil belki ama rahatım kardeşim niye yalan söyleyeyim yani
Bende yerli kullanıyorum ama en kısa zamanda değiştirip Avrupa'ya binecwğim biz geliştirsinler diye yerli alıyoruz ama onlar inatla 10 yıl önceki teknolojiyi kullanıyorlar ben bu konuda erkuntu başarılı sanıyordum oda başarısızmış. Biz çiftçiler olarak bunları daha sert dille belirtmemiz lazım hiç mantıklı değil bunların yaptığı avrupayla nerdeyse aynı fiyat ama özellik yok konfor yok biz yerli sermayeyi desteklemeye çalışırken onlar bizi soymaya çalışıyor.

Vallahi kardeşim ben zaten hepsi böyle bunların demiyorum 65e küçük bi motor ve ara işi yaptigi icin haşmet crd 110 kadar ses yok ama oda ayni kabin sonuç itibari ile 70 bine 65 beygir traktör alıyorsun 1990 model traktör koltuğu var üzerinde kafayi yememek elde değil ciddi manada pişmanım
Allah yardımcın olsun kardeş bu kadar pişmanlık insana iş yaptırtmaz binesin gelmez motora

Burada da erkunt sahibi bazı arkadaslar o kadar ses olmadığıni söyluyor ya benimki deutz motor olduğu için böyle yada benim taraktörde bi sorun var yada diger erkunt sahipleri için o ses hoş geliyor inanın ben çözemedim
ses kimse için hoş değildir bir süre sonra hoşluk yerini eziyete bırakır traktörün izalasyonunda sorun olabilir deutz motorlu başka bir erkunt a binip mukayese etmeyi denediniz mi yada perkins motorlu bir erkunt ile

ses kimse için hoş değildir bir süre sonra hoşluk yerini eziyete bırakır traktörün izalasyonunda sorun olabilir deutz motorlu başka bir erkunt a binip mukayese etmeyi denediniz mi yada perkins motorlu bir erkunt ile
Perkinse binmedim deutzda benden baska burda kimsede yok internetten biri cift surerken atmis onu izledim ondada baya ses var bide bu video binipte mukayese edemedim etmeme luzum da yok traktör haddinden fazla ses alıyor hepsi böyle olsa da olmasa da bu benim için ciddi bi sorun mail attım erkunt un sitesinden yanit bekliyorum son çare traktörü değiştirmek bu şartlar altında uzun saatler çalışmak eziyetten başka bişey değil

çözüme ulaşır umarım sadece ses yüzünden sıfır traktör satılmaz bence izalasyonunu yaptırır devam edersin alacağın traktör e bayağı para verirsin sonuçta seninki 2.el oldu bence birazcık masrafla izalasyon konusunu hallet geri kalan yönlerinden memnun olursun

Konuyu ilk günden beri takip etmekteyim.
Özelikle CRD olanlar oldukça sessiz, erkunt herhangi kabinli bir traktöründe 1600-1800 d/dk çok rahatça telefonla konuşabilirsiniz bence biraz abartmışınız 2200 normallerde illa ses artacaktır.
Dün bir konu hakkında konuşurken bu durumu da ilettim Erkunt yetkililerine ve bu formda da kolay kolay kabin ses şikayeti konusuna da pek rastlamadım bi incelesin traktörleriniz bence belki bir sorun olabilir olmaz diye bişey yok.
ÇAĞRI MERKEZİ: 0312 267 50 00 telefonundan da sıkıntılarınızı iletebilirsiniz.

Konuyu ilk günden beri takip etmekteyim.
Özelikle CRD olanlar oldukça sessiz, erkunt herhangi kabinli bir traktöründe 1600-1800 d/dk çok rahatça telefonla konuşabilirsiniz bence biraz abartmışınız 2200 normallerde illa ses artacaktır.
Dün bir konu hakkında konuşurken bu durumu da ilettim Erkunt yetkililerine ve bu formda da kolay kolay kabin ses şikayeti konusuna da pek rastlamadım bi incelesin traktörleriniz bence belki bir sorun olabilir olmaz diye bişey yok.
ÇAĞRI MERKEZİ: 0312 267 50 00 telefonundan da sıkıntılarınızı iletebilirsiniz.

Kardeş 28 yaşındayım ses ile gürültüyü birbirinden ayirt edecek kadar da sağlıklıyım traktor uzerinde telefonla görüşelim söylediğimde haksız olup olmadığımı anlarsın mevzu karşıda kine sesini duyurmaksa evet bağırarak konuşuyorum karşidakide beni anlıyor çağrı merkezi konusuna gelince evet mail attim geri dönüş sağladılar bana dediği 85 db sese kadar onay verildiği bakanlık isterse 100 db sese onay versin bu benim problemim değil benim problemim uzun saatler kısa sezon ve traktörümün icerisinde ki sesin çalişmama engel teşkil etmesi çalişma saatlerini düşürmem onun yerine sorunumun halledilmesini isterim biz bu traktorleri para kazanabilmek için aliyoruz zamandan tasarruf etmek için aliyoruz kisa zaman zarfinda is kapasitesini yükseltebilmek için aliyoruz yanlış mıyım arkadaşlar hiç bi zman traktörümün kusuru yokken kalkipta taraktör kötülemedim çağrı merkezi ile görüşmemiz esnasında traktörü çalıştırdım ve sesi dinlettim taraktörü stop edinde konuşalım dedi yani o bile sesten rahatsız olduki bana böyle bişey söyledi bu konuyu görüşüp bana geri dönüş sağlıyacaklarını söylediler henüz bi dönüş olmadı bekliyorum

çözüme ulaşır umarım sadece ses yüzünden sıfır traktör satılmaz bence izalasyonunu yaptırır devam edersin alacağın traktör e bayağı para verirsin sonuçta seninki 2.el oldu bence birazcık masrafla izalasyon konusunu hallet geri kalan yönlerinden memnun olursun
Ya ben zaten taraktörden genel olarak şikayetci değilim benim sorunum sesle alakalı bu sıkıntımıda ilettim aradılar problemimi bizzat dinllettim onlara ancak henüz bi geri dönüş yapilmadı yapilacağını umut ederek bekliyorum para kazanmak iş kapasitesini arttırmak için daha iyi daha yeni traktörler alıyoruz bundan önceki traktörlerim avrupa idi tamamen milliyetçi haraket ederek erkunt aldım ama ben böyle düşünürken madur olursam bi kere başta beni sonra çevremi kaybederler daha sonra ben böyle bi problemin olduğunu ve yardımcı olmadıklarını sesimi duyurabileceğim her yerde ifade ederim haksız da değilim kardeşim ama ben yardımcı olacaklarına inanıyorum inşallah yardımcı olurlar ki bende tam tersine erkuntun müşterilerine karşı ne kadar iyi niyetli ve amaçlarının sadece satış olmadığına müşteri memnuniyetinin bir vizyon olduğuna bu insanların gerçekten bu ülke halkına bi hizmet amacı güddüklerine yine aynı şekilde sesimi duyarabildigim her yerde gururla ifade edebiliyim sizler bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama benim samimi düşüncelerim bunlardır

bunun bir sefer daha konusu olmuştu hatta üyelerimizden nail yetek abi facebook sayfasına erkunt ile yolda giderken bi video çekip atmıştı kabin içi sesini benim motorda o kadar ses olmadığını söylemiştim hakkaten benim motorda o kadar ses yok ama bendeki e serisi özelden iletişim nunaranızı yazın size video göndereyim naik abinin videosundan sonra bende bir video çektim kabin içi sesini bakın bakalım arada fark varmı eğer varsa sizin traktörde izalasyon gereksinimi olabilir ben çok rahat telefon görüşmesi yapabiliyorum 1500...2000 devirlerde
yerli lerin içinde en beğendiğim Erkunt tu, genelde başkalarının yanına bindiğim için ve hep 1300-1600 devir lerde kullandıkları için bana çok konforlu gelmişti. Taa ki kendim kullandığım ve 2000 bin deviri geçene kadar, o an soğudum Erkunt tan. JD 6320 kullandık forumdaki Ertaç Şahin in kullandığı, devir saati olmasa hep dip gaz gidersin, motorun çalıştığı belli olmuyor.
Kalite tesadüf değil maalesef, parayı basacaksın veya sağlam borçlanıp alıcaz bi Avrupa montaj traktör. :)

Bende de erkunt kudret lüks var nadas yaparken 2000 devirde bile aç Telefonu konuş tamam avrupa traktörler kadar sessiz değil ama rolantide telefon la konusulmayacak kadarda sesli değil

Kardeş 28 yaşındayım ses ile gürültüyü birbirinden ayirt edecek kadar da sağlıklıyım traktor uzerinde telefonla görüşelim söylediğimde haksız olup olmadığımı anlarsın mevzu karşıda kine sesini duyurmaksa evet bağırarak konuşuyorum karşidakide beni anlıyor çağrı merkezi konusuna gelince evet mail attim geri dönüş sağladılar bana dediği 85 db sese kadar onay verildiği bakanlık isterse 100 db sese onay versin bu benim problemim değil benim problemim uzun saatler kısa sezon ve traktörümün icerisinde ki sesin çalişmama engel teşkil etmesi çalişma saatlerini düşürmem onun yerine sorunumun halledilmesini isterim biz bu traktorleri para kazanabilmek için aliyoruz zamandan tasarruf etmek için aliyoruz kisa zaman zarfinda is kapasitesini yükseltebilmek için aliyoruz yanlış mıyım arkadaşlar hiç bi zman traktörümün kusuru yokken kalkipta taraktör kötülemedim çağrı merkezi ile görüşmemiz esnasında traktörü çalıştırdım ve sesi dinlettim taraktörü stop edinde konuşalım dedi yani o bile sesten rahatsız olduki bana böyle bişey söyledi bu konuyu görüşüp bana geri dönüş sağlıyacaklarını söylediler henüz bi dönüş olmadı bekliyorum

Merhabalar size daha gürültü veya sesi birbirinden ayırt edemiyorsunuz demedim. Ben sadece fikirlerimi belirttim yardımcı olmak için ama siz yanlış anladınız galiba.
Teşekkür ederim.
Konuyu sadece takip edeceğim artık.