jxu 105 pullukta niye yavaş

Ynt: jxu 105 pullukta niye yavaş

sıkıntı çözüldü artık seri 1 le gidiyor. 9_10 km kadar hıza çıkabiliyor tam gaz yapınca :) kullanan arkadaşlar varsa traktör yığılma yapıyorsa pompayı ayarlatsınn :)

case_jxu_105 link=topic=55922.msg652459#msg652459 date=1353608806' Alıntı:
sıkıntı çözüldü artık seri 1 le gidiyor. 9_10 km kadar hıza çıkabiliyor tam gaz yapınca :) kullanan arkadaşlar varsa traktör yığılma yapıyorsa pompayı ayarlatsınn :)
Pompa ' yı Mı Ayarlattınız?
Bu Arada Yığılma Derken Anlatmak İstediğinizi Biraz Daha Açabilirmisiniz?

Bende TL100A Kullanıcısıyım. 5 12' Alpler Pullukla Anızları Seri 1 Tavşan, Pancar Yerlerini Seri 1 İle Aktarıyorum...

yani gaz yemiyor traktör. hafif rampada kendini bile zor götürüyor ki pullukta nasıl gitsin. ama şimdi kuduz köpek gibi. bide enjektörleri değiştirmemi istediler tl100a enjektörü olursa daha bi o kadar delirir traktör dediler ama ben değiştirmedim enjektörleri şimdi cok ii :)

case_jxu_105 link=topic=55922.msg652477#msg652477 date=1353610617' Alıntı:
yani gaz yemiyor traktör. hafif rampada kendini bile zor götürüyor ki pullukta nasıl gitsin. ama şimdi kuduz köpek gibi. bide enjektörleri değiştirmemi istediler tl100a enjektörü olursa daha bi o kadar delirir traktör dediler ama ben değiştirmedim enjektörleri şimdi cok ii :)
Pompa ayarını kendiniz mi yaptırdınız yani nekadar gitti ortalama?

evet kendimiz yaptırdık servisin yönlendirmesi ile. traktör 4 yaşına bastı :) 4 yldır deli gibi mazot yakmışız . şimdi 2 litre yakıyo . önceden 3.5 yakıodu acaip bi yakıt düşüşüde oldu. yeni trakör alırsam artık ilk gün pompaya götürcem. bu fabrikalar nie adam gibi ayarlayıp vermiolar pompayı acaba. dükkanın önünü bi görseniz şaşırırsıız alman johndeere ler, new holland ,erkunt, daha hiç binilmemiş traktörlri ayarlatıyor millet

case_jxu_105 link=topic=55922.msg652481#msg652481 date=1353611162' Alıntı:
evet kendimiz yaptırdık servisin yönlendirmesi ile. traktör 4 yaşına bastı :) 4 yldır deli gibi mazot yakmışız . şimdi 2 litre yakıyo . önceden 3.5 yakıodu acaip bi yakıt düşüşüde oldu. yeni trakör alırsam artık ilk gün pompaya götürcem. bu fabrikalar nie adam gibi ayarlayıp vermiolar pompayı acaba. dükkanın önünü bi görseniz şaşırırsıız alman johndeere ler, new holland ,erkunt, daha hiç binilmemiş traktörlri ayarlatıyor millet
:) biz yeni traktörün pompası ellenmez diye düşünürken...

evet bizde aynen öyle düşünürken serviste on tane ayrı müşterinin aynı şeyi söylemesiyle girdik bu işe ama iiki girmişiz :) ve bu pompaya ellenilmez düşünceside artık tarihe karıştı:) yetli ithal her marka traktörlere elletiyor artık herkez :)

case_jxu_105 link=topic=55922.msg652485#msg652485 date=1353611700' Alıntı:
evet bizde aynen öyle düşünürken serviste on tane ayrı müşterinin aynı şeyi söylemesiyle girdik bu işe ama iiki girmişiz :) ve bu pompaya ellenilmez düşünceside artık tarihe karıştı:) yetli ithal her marka traktörlere elletiyor artık herkez :)
bi fiat traktörümüzde çok duman atıyor onada baktıralım çok masraf gider ve dikin tutmaz diye elletmiyorduk biraz yakıtıda artmıştı işler başlamadan götürelim ozaman

bencede götürün. traktörü olması gerektiği gibi çekmeyen ve traktörü bi o kadar mazot yakan o kadar insan varkı :) hepside pompaya ellettirilmez die düşündüğü için :) gerçi bende öyleydim ama artık düşüncelerim tamamen değişti