Herkese hayırlı günler abilerim kardeşlerim
beklenen yağışların ardından ilk fırsatta sürümlere başladık hayırlısıyla
beklenen yağışların ardından ilk fırsatta sürümlere başladık hayırlısıyla
yorumlar için teşekkürler hocamBereketli olsun, kolay gelsin.
Ekipmanı biraz büyük tercih etmiş siniz gibi duruyor.
Pulluk tabaklarının üstünden toprak akmasını pek iyi olmaz.
Özellikle en geride ki kulak üzerine 15 cm ek kanat yapılırsa çizi içine toprak düşmez.
Çizide yürümesi rahat olur.
65 C de 4 14" , T480 de 3 14" pulluk olsa daha güzel olurmuştu.
65C de pompa ayarı yok gibi çekiş hissettim, doğru mudur?
Motor devrini de 1700 rpm kullanmıyor sunuz sanki ?
saol cemal abiKolay gelsin kardesim
Video cekerken telwfonu yan tutarsan büyuk ekran izleriz
haklisin, edirnede ben 80 lik motora 3 lü 10 numara pulluk kullandığım oluyor. videoda ki t480 tek çeker bide kabinsiz hafif olduğu halde 4 lu 11 numara cekiyor.Bu casedeki pullugu edirnede 120 beygirden asagi traktore takmazlar bunlar baya baya suruyor
Hassasiyet farklı çalışır, dış kol çeki yazan yerde duracak.Bende 4*4 Hattat A 60 var. 2011 Model 2,5 ay önce sıfır motor yaptırdım 13.000 tl para verdim. 8 numara 4 lü pulluğu böyle çekemiyor. Benmi beceriksizim söylermisiniz bana. Bunları gördükce benimkini satasım geliyor
Pompa neden ariza yapti ?yorumlar için teşekkürler hocam
ekipman zaten 5 li pulluk la çok sürmedik
trakyörün pompayı bi kez yaptırmıştık ama ayar için değil direk pompa bozulmuştu
sürümleri genelde 1500 1600 devirde 4 takviye ile yapıyorum
Çamurluk tarafı , hassasiyet kolu , üzerinde , aşağı, çeki, yukarı yazar.dış kol dediğiniz hangisi?
Anladım teşekkür ederim...Çamurluk tarafı , hassasiyet kolu , üzerinde , aşağı, çeki, yukarı yazar.
Pullukta iç kol Taşıma durumunda tutulur.
Dış kolla yeterli derinlik bulunarak sürüm yapılır, her sıra başında ayar ister.
1.2 kg mazotla 1 dekar arazi suruyorlar bizde verimde sansliyiz kuru tarimda ortalama 500 leri goruyoz