Cvp yazan olmadı bilen yokmuJoondere 1130 çok duman yapiyor soğukken da fazla isinncada yapıyor pompa enjektör ayarı yaptır
dım ama kesmedi başka neden yapar
Cvp yazan olmadı bilen yokmuJoondere 1130 çok duman yapiyor soğukken da fazla isinncada yapıyor pompa enjektör ayarı yaptır
dım ama kesmedi başka neden yapar
Kesin emin değilim ama kontak kapalı iken sola çevirince ısıtma yapıyor diye hatırlıyorum. John amca parça nette biraz kısıtlı bulunuyor arkadaşın far anahtarı bozuldu Mf taktım aynı işi yapıyor.Arkadaşlar 1130 traktörde kızdırma bujisi var mı? Varsa nasıl calışıyo bir türlü bulamadım . (İnternette yedek parça sitelerinde 1130 için kızdırma bujisi ve hortumu diye satıyorlar. Muhtemelen vardır diye düşünüyorum) sizlerin fikri nedir?
Yağ burdan ekleniyor. Diğer sorunu anlamadımArkadaşlar bişey sorcam. Bu gün sıfır römörk aldım . Jondere 1130 taktım .römorkun hortumları da yağ yokmuş o yüzden önce kaldırdı sonra kaldırmadı. Galiba traktörün yağı bitti. Römork kaldıran yağı nerden takviye edebilirim ? Bide arkada yer alan kademelrden hangisin de römörk kalkıyo
Normalde o kol daha farklı seninki değişmiş sanırım. Römork için onun etkisi yok pulluk ta kullanıyorsun onu hassasiyet ayarı gibi bişeyRömörk kü kaldırmak için bu hangi kademe olmalı onu soruyorum
20 yıla yakın bir süre 1130 modelini kullandım artıları çekiş, tutunma, fren harikadır, 50 Hp olmasına rağmen boyundan büyük işler yapabilirsin. Eksi yönleri yakıt oldukça fazladır, model yaşları yüksek olduğu için arıza çıkartma ihtimali yüksektir, parça bulmada sıkıntı yaşayabilirsin (genelde çıkma parça olur) ve parça fiyatı konusunda da pahalıdır. İki model arasında çok belirgin fark yok, farkı kaporta, el freni, bir de model yılı 1040 ın 1130 dan farkı bu ... Eğer ekonomik sebeplerden dolayı yada illaki John Deere alacağım diye bir takıntınız yoksa iki modeli de pek tavsiye etmem. Eksileri daha ağır basıyor.Abiler merhaba dal altı bahçede çift sürmek ve engebeli arazide kullanmak için John Deere alıcam sizce 1130 mu yoksa 1040 mı almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
temizini bulursan al arkana bakma.1130 -1040 fark etmez..Abiler merhaba dal altı bahçede çift sürmek ve engebeli arazide kullanmak için John Deere alıcam sizce 1130 mu yoksa 1040 mı almalıyım yardımcı olursanız sevinirim