...:::John Deree 5725 Superplus:::...

Ynt: ...:::John Deree 5725 Superplus:::...

bende 5725 kullanıcısıyım bu kadar sınıfında güçlü traktör görmedim bende 90 lık new holland da var ama yerini tutmaz. ikisiylede aynı anda tarla süsdük 5725 b 2 ile giderken 90 lık gidemiyor .üstelik pulluk farkıda var.ve sonunda bizim 90lık balatayı yedi.ve doğru soluğu şakiroğlunda aldım .şimdi 6220 aldım bu traktörler dehşet abi...........

paylaşim için teşekkürler güzel resimler
bende 5725 kullanıcısıyım bu kadar sınıfında güçlü traktör görmedim bende 90 lık new holland da var ama yerini tutmaz. ikisiylede aynı anda tarla süsdük 5725 b 2 ile giderken 90 lık gidemiyor .üstelik pulluk farkıda var.ve sonunda bizim 90lık balatayı yedi.ve doğru soluğu şakiroğlunda aldım .şimdi 6220 aldım bu traktörler dehşet abi...........
90lık kaç model di kaç saat te balatayı yedi

helal sana bizde tumosanı sattık johndere aldık sonra tekrar borclanıp tumosanı geri aldık baktık johndereden hayır yok
kuyucakli_26 link=topic=4867.msg113170#msg113170 date=1229638255' Alıntı:
Ne si kalite abi bunun resmen toplama...Meksika malından kalite olsa ne olcak..Galeriden 1,5 lt yi geçmeyecek nadasta diye aldılar 2,5 lt den aşağı düşmüyor...Telefon ettiler..Biz bilmeyiz diyorlar..Fuarda sordum hiç kimse cevap veremedi...Bu 1....2. si kabin içi döşeme çok kötü bastıın yer içine gidiyor...3.cüsü ise iki römörk ile ben takviye ye düşmeden çıkıyorum..Aynı römörkle o takviyeye düşüyor...Bunları ne yapcaz..Kalite bunlardan belli olur...Resmen teneke yığını...

kaç paraki 70 milyar....Sınıfındaki yabancı traktörlerin yarı parası....İşte dandik olduğu buradan belli..Tümosan 90-80 bundan iyidir...

o john derenin toplama oldugunu söyleyen tümosan toplama degilmi hem sen nerde biliyon toplama nie meksika malı kötümü meksikalıların yapıpta kötü olan neyini gördün meksika kuzey amerikanın sanayisi en gelişmiş eyaletlerindendir bilmiyorsan ögren öylew konuş john deerenin kalitesini bilmedigin için bos konuşma

şimdi kardesim diyecem olmıyacak oglum yasındasın ama olabilir john deerenin kalitesini herkes biliyor ama sunu da john derenin 5025 serisi sadece orda montajlanıyor meksikada bir önceki mesajda biraz agır konuştum kusura bakma anlş-*s

bendede 5725 var bu sene aldık gübre atarken canavar gibi gidiyor. Meksika malı değil sadece meksida işçi sınıfı ucuz olduğu için meksika montajlı oluyor ya yine alman jd sine benzemez ama tümosan erkunt newholland gibi motorlardan üstün.Hem newholland tdd serisi nerde üretiliyormuş?? nh td95 hemçok yakıyorr dönümüne 9 milyon hemde 3lü 16numara pullukta bayılıyorr..