JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR

Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR

bakın arkadaşlar ben tam iki senedir kullanıyorum jondereyi ama hiç memnun olmadım neden derseniz yakıt çok fazla idi bendeki 5403 2007 modeldi marka kötülemek degil amacım ama her şeyi hakkınca edin aldıgın bir markanın arkası olacak ben konya şakir ogulların dan aldım insanlar birkez olsun sormadılar traktörden memnunmusun diye ama benim komşu banim tersimi etdi newhooland aldı insanlara pes yani diyecek duruma geldim 30gön derken geliyorlar bakmaya bir sorun oldugunda tlf açtıgı an gelmeye çalışıyorlar gelmeselerde yönlendirme yapıyorlar çifçiyi bende çifçiyim jondere iyi salam motor ama arkasında isan yok

jondere kendi kendini ipe verdi.eger hindistan ve meksika modelerini kaliteli üretseydi.sorun olmazdı.montaj yapılıyor,parçaları orada üretiliyor jondere garantisi altında bunlar sadece laf.türkiyede satılan tüm ithallar avrupa ve amerika da satılanlar ve üretilenlerden farklı ve kalitesiz.bu bir gerçek.

köylü link=topic=14382.msg233705#msg233705 date=1260468696' Alıntı:
jondere kendi kendini ipe verdi.eger hindistan ve meksika modelerini kaliteli üretseydi.sorun olmazdı.montaj yapılıyor,parçaları orada üretiliyor jondere garantisi altında bunlar sadece laf.türkiyede satılan tüm ithallar avrupa ve amerika da satılanlar ve üretilenlerden farklı ve kalitesiz.bu bir gerçek.ben senın dedığın hındıstan malını kullanıorum 5303 4 senedır bı sıkayetım olmadı tas gıbı traktor yağ atam yok çekıs desen super kırılcak dıye korkmuYORUM
kalıtelısız dıosun x markaların aynı değer traktorlerıyle bı karslastır neresı kalıtesız bı solede bızde öğrenelım kullandımız traktoru

arkadaslar resim istemişiniz resim atmayı bi ogretin bizim traktorlerin hepsinin resimlerini atayım size burda palavra konusmuyorum tarktorleri karsılastırıp konusuyorum bizde her turlu traktor var ve hepsini surekli yakıtta ciftte patozda cekişte karsılastırırız

karizmatikciftci link=topic=14382.msg233777#msg233777 date=1260484678' Alıntı:
arkadaslar resim istemişiniz resim atmayı bi ogretin bizim traktorlerin hepsinin resimlerini atayım size burda palavra konusmuyorum tarktorleri karsılastırıp konusuyorum bizde her turlu traktor var ve hepsini surekli yakıtta ciftte patozda cekişte karsılastırırız
http://www.trakkulup.net/index.php/topic,18360.0.html gerekli bilgiye burdan ulaşabilirsiniz...

köylü link=topic=14382.msg233713#msg233713 date=1260469768' Alıntı:
millet kullnıyor.benim kullanmama gerek yok.köyümde eş de dostta komşuda var.sen iyi araştır.
senın kullanmana gerek yok ben kullanıyorum ama bı sıkayetım yok benden baska 4 tane daha var koyde onlarda oldukça çok çok memnun bunu kullanan bılır

3140 okumuş 155 kişi yorum yazmış tek tek yorumları oku. her kes kendini kandırır.yazdıgım yorum gerçek eger alman ile hindistanı meksikayı eş tutuyorsanız sorum yok ben gördügümü biliyorum sen de bildiğini olay bu

JD DERİM BAŞKADA BİR ŞEY DEMEM KIYASLAMAK BİLE BENCE YANLIŞ OK TÜRKİYEDE FAZLA TUTULMAYA BİLİR AMA UNUTULMAMALIDIRKİ JD BÜYÜK BİR FARKLA AÇIK ARA ÖNDE DİR TABİ BENCE BENİM FİKRİM

usta bendede 5625 vardı 2006 700 saatte 56 ye aldık 25 e sattık su andada 2000 model 285 s var keske once alsaydım 85 i usta jd cok yakıyo cekmıo yere tutunamıo