JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR

Ynt: JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR

Türkiyede renoult tutuluyor dunyada esamesi yok fiat tutuluyor dunyada esamesi yok ama mazda tutulmuyor. Ne garip bi ulkedir.new holland tutulur Turkiyede ama dunyada esamesi yok tractor house ye girin jd butun markalarin toplami kadar traktor saysi var sağolsun koc hala 78 model sazuman kullaniyor bizim ciftcide aliyor.

iyiki tutulmuyo 2009 5720 aldım benim hesabımda 65 70 geldi bana sıfırı 56 Euro tobe binemezdim bu motora bu fiyata yoksa hesap ettim sıfırıyla arasında 30 bin Euro fark var 30 bin euroluk masraf açarsa başa baş gelir daha kuruş harcamadım 2 yıldır biniyom hurdası çıkana kadar satmamda zaten nh vb traktörlerin bu teknolojiyi yakalaması 20 yıl sürer

Bakıyorumda konuda JD ciler çoğunlukta... Bende bir john deere kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim ki açık şekilde .. Bizim köyde JD 5625 ve 5725 olmak üzere tam 7 tane aynı ayiçinde traktör girdi ayrıyeten 5095 m bizde buna dahil bende 5625 2011 model olanı var daha en sııntı yaşamadım ancak geri kalan bütün jd ler sorun yaşadı çok anlamsızca her neyse 2 tanesi ortadan bölündü gerçekten ama keçeden yağ kaçırdığı o da çok fazla değil ama sahipleri yinede memnunuz diyolar onada anlam veremedim tek geri gitmeye müsait olan şu anda 5095 m o da harbiden sorunlu çıktı ya da sahibi beceremiyor... Önceden tümosan vardı bizde tarlada yanacak gibiydi 74 hp traktör 4200 kilo geliyodu jd ise 3800 buda şaşırtıcı tabi ama tarlada müthişler her ne kadar mf kadar olmasada ama gerçekten sağlam çıktı 5625 ler 5725 lere göre daha randımanlı gibi kullananlarda bunu söylüyolar açıkçası izde korkuyoruz yağ kaçırmasından ancak öyle biyerinden yağ kaçırdığı için saıp yenisini alıcak kadar zengin değil türk çiftçisi istisnalar hariç tabii... ama satsam yine jd alırım çünkü ne alırsan al aynı sorunlar hepsinde var. inanınki jd nin motor kısmından sorun yaşayan insan yoktur buna hint üretimleride dahil ve en bu traktörle iş yaparken gerçekten zevk alıyorum. Tutulmaması sadece bizim türk halkının dik kafalı olmasıdır başkada bi nendeni yoktur...saygılar..

ben yeni çifçiyim ve özürlüyüm güçlü trk, almak istedim jd veya 5ooo lik param yetmedi enter aldediler 654s en gücülü, aldım evet çok güçlü 4 lü 1o nu küc,ük gedi yarım gaz 2wtste çekiyor bir saata bes dölüm sürüyor bir dölüme 15 lt yakıyor çok memnunum

rifkiseker link=topic=14382.msg969229#msg969229 date=1423612419' Alıntı:
ben yeni çifçiyim ve özürlüyüm güçlü trk, almak istedim jd veya 5ooo lik param yetmedi enter aldediler 654s en gücülü, aldım evet çok güçlü 4 lü 1o nu küc,ük gedi yarım gaz 2wtste çekiyor bir saata bes dölüm sürüyor bir dölüme 15 lt yakıyor çok memnunum
donume 15 litre mı oha

Valla Samsun BAFRA ' DA ölüsü bile para ediyor. tarlada adamı emsallerine göre hiç yormuyorlar seriler. yolda iyi değil sadece. birde alacağın en ucuz en sağlam traktör jd dir. eskileri sayarsak.

aslında jondere türkiyede tuttu.
landiniye göre kubatoya göre ls ye göre mc cormik e göre caseye göre hattada valtraya göre sameye deutuza göre daha birçok markadan daha önce kurumsal yapıya ulaştı. artık mf-newholland-tümosan erkunt jondere 1. lige çıkmıştır.

Gayet güzel ve sağlam traktör piyasası az ve bayii sayısının az olmasından dolayı tutulmamış olması mutebel bayiinin az olması münasebetiyle servis ve yedek parça sıkıntısıda dikkate alınmış ama bence 2012 den sonra özellikle M ve R serileri yeni dönem başlattı Türkiye de John deere adına. Avrupa ve diğer ülkelerde olduğu gibi hayran kitleleri oluşturdu. mesela beni.. :)

Jd Türkiye pazarında adını yerleştirmiş bi markadır.arıza yapan modelleri de elbey olacaktır her markanında var.bunu herkes de biliyor çünkü olay ardından marka fanatikliğine giriyor.case nh yerli uretimlerimiz iki markanın arıza oranı en yüksek modelleri.jd nin 5000 serilerinden 3 tane alındı köyde ve halen sorunsuz koşuluyor.bu arıza yapmadığı anlamına gelmez yerine göre elbet hepsi yapacaktır.mf de nh jd de.kıyaslamak tamamen goreceli bir kavram bana göre.5000 serisi arızı yapmış deniliyor.fakat internette 5000veya 6000serileri sınırlı sayıda varlar.satışı bukadar yaygın olup traktor pazarlarında sınırlı sayılarda olan bi traktör tutulmayan bi,traktor sınıfına giremez bence