John Deere den şaşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: John Deere den şaşmayın

herkesin görüşü farklı bende new holland dan şaşmam yıllardır kullanıyoruz zevkler ve renkler tartışılmaz

ya herkes kulllandıgı traktoru over tabi ki kolay kolay kımse kotulemezz bende landini traktorleri kulllanıorum yani şimdi landinii en iiimi demeliyim bu cok yanlış olaya bıras tepeden bakmak gerekir fendt dünyada kendı kanıtlamıs bır marka o yuzden tartısmaya gerek oldugunu sanmıorum saygılarımla....

konu nerden nereye saptı.....
comancher arkadaşım açtın bir konu...kanıtla kapansın.....kanıtlayamıyorsan...(yönetim kilitlesin...)

arkadaşim fendt kendini kanıtlamışta öteki motorlar kanıtlayamamişmi tarladamı kalıyorlar yoldamı kalıyorlar tarlamı süremiyorlar cayır cayır çalişiyorlar burda gece gündüz yaz kış durmuyorlar

NesranJk link=topic=8524.msg90942#msg90942 date=1225487750' Alıntı:
bu 54c ile 110-90ı fendt209 ile 936 yı 56s new hollandla 8040ı karşılaştırınca nasıl yanlışsa burada 4x4 traktörle 2wd bir traktörü karşılaştırmak o derece yanlıştır bizde ford5000 var çogu tek çekerin arkasına takamayacagı romorku takıyoruz fakat yokuşta tıkanıyor 6,5 tonla seri girdiğimiz yokuşu 1le çıkabildik ama önümüzde giden td85 orayı sadece 1 vites düşerek çıktı ondaki yük 7,5 tondu biz 4den 1 edüştük adam tek bir vites düştü

tmm şu ana kadar kanıtlayamayabilirim ama farkındaysanız herkes elindeki delillerle konuşmuyo

comancher link=topic=8524.msg94351#msg94351 date=1226190529' Alıntı:
tmm şu ana kadar kanıtlayamayabilirim ama farkındaysanız herkes elindeki delillerle konuşmuyo
yav senin dediklerine çocuk bile inanmaz tek çeker traktör çift çekerin yapamadıklarını yapacak

fENDT İNDE BECEREMEDİĞİ ŞEYLER VAR DEMEK Kİ... BİR PAZARLAMA POLİTİKASINA SAHİP OLMAK GİBİ... (ÜLKEMİZ ÖLÇEĞİNDE SÖYLEMEKTEYİM)... YOKSA; ÖYLE, BELLİ BİR SINIFA HİTAP ETMEKLE AÇIKLANAMAZ BU KONU...

dennizs link=topic=8524.msg93499#msg93499 date=1226043833' Alıntı:
kendini en çok tanıtacagı fuarlarda bile özensiz olduğuunu düşünürsek .....Yanlış strateji fendtin ki BENCE...

Bu konuda yetersiz bence de...

5715 lerın bazıları arkadasın anlattığı gıbı arkadaslar gercekten ole koyde ıkı tane vardı 4wd dığerı onun gıbı ne cıftte gıdıyodu nede rampaya hayret bisiy ıkısde aynın traktor ama o farklıydı valla bazıları çıkıyo demmekı ole farklı bende sahıd oldum aynısına paylasmak ıstedım saygılar

insadına jd jd jd inadına 6420 fazla büyügündede gözüm yok beş fazla olsun jd olsun yavvvv

yorumlarımda en az 10 defa yazmışımdır 5715 80 degıl 90 hp tir küçük gösterıp ne biçim nadas edıo ne biçim cekıo dıe prim yapmaya calısıyorlar ayrıca 5715 3500kg yaklasık o güçtekı motor tabıkı o kıloyla yırtacak cok serı olcek bende 75 hp turbosuz motor var kantarda 4300 kg gelıyor tamponla o guce o agırlık adılmı koy jdyee 1000 kg daha bakalım o performansı yakalayabılecek mı bıde tl80i surudu dıosun halamın oglundada var 5715 getır takalım anahtarına dedım takamadı varsa senın iddaaan sen getır vıdeoya cekıp koyalım buraya sallamakla olmuyo

arkadaşlar lütfen şu çekişme işlerini aşalım biraz. her çekişme muhabbeti sonrası tartışmlara çıkıyor.
çekişmelerinde traktörlerin gerçek gücünü ortaya koyduğunu sanmıyorum...

herkes bişeylerden şaşmayın diye konu açacaksa çattık wallahi..

konuyu açan arkadaşa tavsiyem traktörüne dikkat etsin mazallah o denli yırtıcı ve kendini bilmez bi makina başına bela olabilir, çıkar köydeki traktörleri tokatlar kavga çıkar meydanda..

yani insan biraz düşünmeli bişeyleri iddia ederken, hele bi de bu iddiayı ettiği yer 'trakkulup' ise iki kere düşünmeli insan, tereciye tere satmaya kalkışmayın biraderler, kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyo, en azından 80-90 hplik bi makinanın 110 hplik bi  makinaya kafa tutamayacağını biliyoruz hepimiz...
bunu bilmek için traktör kullanmaya da gerek yok 110 nun 90 dan büyük olduğunu bilen her akl-ı selim insan bunu söyleyebilir...

fendt konusunda da şöyle birşey vardır ki o kendini zaten kanıtlamış bi markadır, her marka kanıtlamıştır kendini, kimse bana new holland kalitesizdir veya massey ferguson dandiktir dedirtemez ama şu var ki fendt teknolojisini fendt kadar her modeline uygulayabilen marka yoktur bu piyasada.. teknolojiyi kullanan vardır ama bi seviyeden sonrasına uygulanır bu teknoloji ve konfor... ama fendt de öle değil 90 beygirinden 360 beygirine kadar teknolojiktir.

bi de fuarlar denmiş falan filan, arkadaşlar bi araba fuarına renault 5 modeli ile katılırsa mercedes BMW 1, bilemedin 2 modeliyle katılır ve fuara gelen herkes de o 5 renaultu bırakır mercedese BMW ye koşar o 1 modeli inceler...
fendt de öyle en azından ben gittiğim bi fuarda onu gördüm, vatandaş 936 varionun etrafında toplanmış fotoğraflarla, videolarla o anı ölümsüzleştirmeye çalışıyorlardı.. fendt standının karşısındaki valtra standı sinek avlıyodu...

abartmış olabilirim neyse :D

ben fendti severim ama fanatik değilim ve new holland kullanıcısıyım, fendtin çok hoş bi çizgisi ve teknolojisi var bunu da kimse inkar edemez...

bir başka husus da şu ki bu tl90a nın fiyatına bi fendt 412 vario versinler almayan nolsun, o da olmadı 310 versinler onu da alırım... :D

yani fiyat çok önemli, mercedese herkes binemez ama mercedes yine mercedestir...
...

jd 5715 90 hp degil diye biliyorum 80 veya 85 hp olması lazım

arkadaşlar bu konu john dereeyi çoktan aşmış başka yerlere gidiyo . konuyu KİLİTLİYORUM..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...