John Deere den şaşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: John Deere den şaşmayın

DoYRaNLı link=topic=8524.msg90508#msg90508 date=1225457393' Alıntı:
sayısı az diye bir markaya nasıl iyi değil yorumu yapabilyosunuz anlamış değilim,,böyle bir zihniyeti kabul etmek çok zor,,,
audi Q7 ninde sayısı çok az,ferrari ve porshenin de sayısı çok az,şahin,doğan,kartal ın sayıları çok fazla diye şimdi bunlar mı iyi oluyo,,
böyle bir yorum senden beklemezdim,,,

Tamam buraya kadar herşey doğru, sayı ile beğenilme arasında doğru orantı kuramayız... Ancak o paraları gözden çıkarmış olanlar arasında fendt i tercih edenlerin oranı yine düşük... Bunun birçok nedeni olabilir...

En önemlisi fendt bu piyasa için uygun bir stratejiyi henüz geliştiremedi...

strateji filan yok sadece diğer traktörler ile fiyat farkı var ve buna bizim gücümüz yetmiyor...onun için piyasası yok...(Zengin demiş:'Benim Ucaz Mal Alacak Kadar Param Yok')

fendt lerin fiyatlarının kendi kategorilerinde ki diğer traktörlerle eşit olduğu durumda çok kişinin tercihinin FEndt den yana olacağını düşünüyorum,

guzel paylasım kardes 5715 ıyı motor pratık senın motorun vıdeo veya resmını sıteye koydugun zaman bana ozel mesajla lnkı yollada bendede bı kac resım ve vıdeo var 5715 ile ılgılı bende onları koyayım

kral39 link=topic=8524.msg90506#msg90506 date=1225457283' Alıntı:
kusura bakma ama çok saçma bi karşılaştırma....fendt in tutmamasının sebebi pahalı olması.....bilmeden konuşmayın....emsalleriyle fiyat aralığı çok o yüzden alınmıyor...

Ya kusura bakmayın ben işletme okuyorum aynı zamanda bankadada çalışıyorum fiyatlardan dolayı gelmediğini düşünemedim...

Fendt Türkiyede pazar yaratmak istese Zaten o pazar payını birazcık daha düşürür ki rekabet artsın.

Şu anda ve bana göre Jonh deere, Massey Ferguson, New holland ve deutz dur. Fendt Belirli kesime hitap eden bir traktör.
Bana göre fendt de bunun farkında ve bu pazaradan Payını Azda olsa ( belirli kesimler.) almaktadır. Tekirdağ gibi.

Belirtmiş olduğum gibi Şu anda Almayada Fendt kullanıyolar. Sebebi ürettiklerinin Karşılığını fazlasıyla almakta ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanmaktadırlar. Biz de ( Almanya Gelişmişlik Açısından daha ileri ve Çiftçisine önem verdiği için ) 50 sene sonra Sahip oluruz galiba.....

' fendt belirli bir kesime hitap eden bir traktör ' katılıyorum ...mercedes arabalarda öyle diye düşünüyorum...

DoYrAnLı#2# link=topic=8524.msg91760#msg91760 date=1225645070' Alıntı:
Ya kusura bakmayın ben işletme okuyorum aynı zamanda bankadada çalışıyorum fiyatlardan dolayı gelmediğini düşünemedim...

Fendt Türkiyede pazar yaratmak istese Zaten o pazar payını birazcık daha düşürür ki rekabet artsın.

Şu anda ve bana göre Jonh deere, Massey Ferguson, New holland ve deutz dur. Fendt Belirli kesime hitap eden bir traktör.
Bana göre fendt de bunun farkında ve bu pazaradan Payını Azda olsa ( belirli kesimler.) almaktadır. Tekirdağ gibi.

Belirtmiş olduğum gibi Şu anda Almayada Fendt kullanıyolar. Sebebi ürettiklerinin Karşılığını fazlasıyla almakta ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanmaktadırlar. Biz de ( Almanya Gelişmişlik Açısından daha ileri ve Çiftçisine önem verdiği için ) 50 sene sonra Sahip oluruz galiba.....
peki siz bankada çalışıyorsunuz ve belirli maaş alıyorsunuz.patron gelse deseki senin maaşını örnek 1500 ytlden 900 ytl ye indircem dese naparsınız.....kalite her zmn para eder....bunun yanında teknolojide....bazıları ne alaka der ama çok alaka...sizde emek gösterip çalışıyorsunuz....traktör üreticileride emek gösterip üretip çalışıyorrr.fark burada işte....yani kıyaslama doğru değil.....

Bence konuyu FENDT kısmında değerlendirelim çünkü konu JD ile alakalı sonrasında ise heryerde FENDT var deyip prim vermekten başka bir şey olmuyor ve stresi olan arkadaşlarda bu enerji boşalmasını sağlayabilecek eniyi altyapı oluşmuş oluyor şahsi fikrim

arkadaşlar şunuda belirteyim bizde fendt traktörü yoq..kullanmadımda sadece 106s turbomatik fendt e bindim.....bu traktörlere ilgili hiçbir bağım yok...yanlış anlamayın....teknolojik ve yararlı makinalara her zmn takdir ederim....

kral39 link=topic=8524.msg91815#msg91815 date=1225649379' Alıntı:
arkadaşlar şunuda belirteyim bizde fendt traktörü yoq..kullanmadımda sadece 106s turbomatik fendt e bindim.....bu traktörlere ilgili hiçbir bağım yok...yanlış anlamayın....teknolojik ve yararlı makinalara her zmn takdir ederim....

bende buyorumu takdir ederim

bundan birkaç ay önce kadar bu olay yaşandı X marka konuda FENDT ile kıyaslama yapmasak daha iyi olur prim veriliyor ve tartışma ortamına dönüşecek zemin hazırlanmış oluyor sonrası malüm kıyaslama yapılacaksa bile her iki marka için anket açılsın tekniğiyle değerlendirelim derim

insomnia link=topic=8524.msg91820#msg91820 date=1225649569' Alıntı:
bende buyorumu takdir ederim

bundan birkaç ay önce kadar bu olay yaşandı X marka konuda FENDT ile kıyaslama yapmasak daha iyi olur prim veriliyor ve tartışma ortamına dönüşecek zemin hazırlanmış oluyor sonrası malüm kıyaslama yapılacaksa bile her iki marka için anket açılsın tekniğiyle değerlendirelim derim
daha öncede dilim el verdiği ölçüde anlatmaya çalış tım.. şu anda fendt traktörleri diyer traktörlerle kıyaslanmaz diyorum... ama teknoloji belli olmaz ...yarın her şey değişebilir...

atilla link=topic=8524.msg91835#msg91835 date=1225650700' Alıntı:
daha öncede dilim el verdiği ölçüde anlatmaya çalış tım.. şu anda fendt traktörleri diyer traktörlerle kıyaslanmaz diyorum... ama teknoloji belli olmaz ...yarın her şey değişebilir...

Aynı fikirdeyim atilla abi sizinle

xq288 link=topic=8524.msg91083#msg91083 date=1225529499' Alıntı:
strateji filan yok sadece diğer traktörler ile fiyat farkı var ve buna bizim gücümüz yetmiyor...onun için piyasası yok...(Zengin demiş:'Benim Ucaz Mal Alacak Kadar Param Yok')
Tek neden bu değil... Satış konusunda birçok teknik yaklaşım girer işin içine, fiyatlandırma politikası, ürünün potansiyel alıcılarının alışkanlıkları, yaş ortalaması... Burada birçoğumuz neden bahsedildiğinin farkındayız ama esas traktör satın alacak yaş gurubunun fendt denildiğinde aklına gelecek teknoloji hangisidir acaba? Sahip olduğu teknolojiyi tanıtmak için henüz çok az kanalı kullanıyor fendt...

kendini en çok tanıtacagı fuarlarda bile özensiz olduğuunu düşünürsek .....Yanlış strateji fendtin ki BENCE...

atilla link=topic=8524.msg91835#msg91835 date=1225650700' Alıntı:

Yarını görebildiğin için Sana ayrıca teşekkür ediyoruz Atilla bey...( 7000 ve 8000 mf serisi gibi )

fendt ve john deere abi diğer markalar umrumda değil kişisel yaklaşımım böle

arkadaşlar iç boşuna tartışmayın çok iyi bi traktör şu anda bizim bölgede kafanı çefirsen er yerden bi jondere çıkıyo demeki alan arkadaş lar memnunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...