john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir

Ynt: john deere 5625 test sürüş kendi çekimim reklam degildir

stromae link=topic=38949.msg417980#msg417980 date=1308309699' Alıntı:
Ben 200 dönümle hava atmıyorum yanlış taraftan anlama kardeşim ! Aksine kötülüyorum kendimi ben 5625 i zaten övmüyorum benim işimi görüyor dimi fazla söze gerek yok. Açık söylemek gerekir öyle çok çok güçlü kuvvetli bi makina değil kuvvet yönünden bakarsak o kadr övülcek bi traktör değil . Ama şunu söylemeliyim 5503 ler var 5715 ler var adam 1000 dönüm yer işledi bununla köyde herkes motor değiştirdi diye oda gitti 125 bg lik mf 6470 aldı kendisinede sordum ben dedi motorumdan çok memnundum ama yetmiyor dedi john deere baktım bulamadım buldum ama çok pahalıydı dedi ve gitti mf aldı 2 gün sonra hidroliklerden arıza yaptı 5000 TL alırsan düz sade makine alıcaksın 6000 serisi kaliteli demişsin evet kaliteli bunu herkes biliyor inkar edende yok zaten sonuçta 5025 serisi JD nin bi serisi ve kendi markası ne kadar olursa olsun çoğu makinadan döküm olarak yine kaliteli olduğuna inanıyorum . Bana yaşın kaç demişsin erkek adamın yaşı sorulmaz bunu soruyosan bana ben senin yaşından şüphe ederim bilmem anlatabildimmi ! Bu arada bizim köyde 5 tane 5625 1 tane 5725 1 tanede 5095 M var ve 5095 i değiştirdi adam randımanlı değil diye peki o 5625 vs 5725 olan kişiler neden memnun motorundan burda durup düşünmek lazım her kafadan bir ses çıkıyor motor şans işidir kimine kötü çıkar kimine iyi allaha şükür ben çok memnunum param olursa birde 5725 alırım inada inat ! Sizin bu kötülemenizler yukardada söledim JOHN DEERE ezilmez çiftçi kaybeder motorun iyi ve kötü yanlarına gelirsek hidrolik kolları kaldırmıyor ama şikayetçi değilim , vitesleri çok hızlı şikayetçi değilim çünkü vites seçeneği çok var kabinine zaten kimse laf söyleyemez kabin işini john deere den iyi yapan bi traktör firması yok .
bak kardeş sana ters bişe demedm john deereyi kötüleyen varsa gider yorumunu alıntı yapıp yazarsın .. gelmişşn Ben edirne gibi yerde 4 lü 14 numara pulluk koşuyorum o motora td 85 4 lü 12 gidiyor hangi akla hizmet kimi kandırıyosunuz-- bunu yazmışın bu resmen NH yi kötülemek .. ötüleyen adamlar çok büyük çiftçi olsanız zaten gelip burda laf ebeliği yapmazdınız--- siteyi tanısaydın böle yorum yapmazdın burda 1000 2000 dönüm işleyende var 5 traktörü olanda sen takma kafana rahat ol eminimki senden daha büyük çifçiler.. --Hiç kendinizi yormayın koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz !--- bu 3 5 çapulcu kmmiş sölesene bi asıl sensin o çapulcu gelip NH ERKUNT MF firmalarını kötülüyon uyrra*-*-
Sizin bu kötülemenizler yukardada söledim JOHN DEERE ezilmez-- ezilmezde sen gelipte nh yi kötüleyince NHmi ezlcek ..
kabinine zaten kimse laf söyleyemez kabin işini john deere den iyi yapan bi traktör firması yok .---- 5625 plus 2010 orjnl kabnlisine bindim güzeldi kabini hoşuma gitti fakat ondan iyisi varmı yokmu bilemem ...
şimdi ben şahsen jd kötü demiyorum yanlış anlama sen nası kullandığın traktör kötülenince kızıyosan bende NH yi kötüleyene kızarm.
herkezn traktöre kendine işini görüyosa sorun yok ...
noo*-*-

Bak kardeşim ..... Ben kişisel olarak burda bi tanım yapmadım ( çapulcu ) sen bana şahsi olarak bunu söyledin dimi istersen bende sana daha şahsi olarak argo şekilde konuşurum (; ben nh yi kötülemiyorum mf yide ya şöle bişey var ben kızmıyorum ama yalan yanlış konuşmayalım - Allah düşmanımın başına NEW HOLLAND, ve MONDİAL MOTORSİKLET versin dedimmi ben sana şimdi daayı :D:D:D:D işi uzatmamak lazım ya sen bana şimdi td 85 in 4-12 çektiğine inanmıyosun dimi dene görrr !

Sen yine bişeyi ters anladın heralde neyse ben alıştım :) Bu arada zaten büyük çiftçiler pc başında milletle sanal kavga yapmaz gider işini yapar tam iş zamanı sende büyük çiftçiysen git işini yap ne arıyorsun burda .d.d.d

stromae link=topic=38949.msg417991#msg417991 date=1308311367' Alıntı:
Bak kardeşim ..... Ben kişisel olarak burda bi tanım yapmadım ( çapulcu ) sen bana şahsi olarak bunu söyledin dimi istersen bende sana daha şahsi olarak argo şekilde konuşurum (; ben nh yi kötülemiyorum mf yide ya şöle bişey var ben kızmıyorum ama yalan yanlış konuşmayalım - Allah düşmanımın başına NEW HOLLAND, ve MONDİAL MOTORSİKLET versin dedimmi ben sana şimdi daayı :D:D:D:D işi uzatmamak lazım ya sen bana şimdi td 85 in 4-12 çektiğine inanmıyosun dimi dene görrr !
yaw bırak git işine ya çapulcu lafını sen yazdın .. ((((((koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz !))))
bunu km yazdı benmi yazdım halla halla ... gel istediğin gibi konuşalım argo gel özele burda kmsenin huzurunu bozma... önce konuşup konuşup sonra uzatmayalım deme..
her traktör topraktan toprağa farklı pulluk takar burda 5li 12 takıyolar td85e td80e 4lü14 takıyolar.. dene gör die bişe yok toprak yapısı farklı
stromae link=topic=38949.msg417994#msg417994 date=1308311520' Alıntı:
Sen yine bişeyi ters anladın heralde neyse ben alıştım :) Bu arada zaten büyük çiftçiler pc başında milletle sanal kavga yapmaz gider işini yapar tam iş zamanı sende büyük çiftçiysen git işini yap ne arıyorsun burda .d.d.d
kardeş çok yer işleyen bilgisayara oturamazmı yada köyünde olamazmı bilgisayar .. ben 350 dönüm yer ekiyorm ayçiçeğini buğdayımı arpamı ektim fasulyemi domatesimi bahçede meyve ağaçlarıyla uraşıyorm şuan .. merak etme bugun yada yarın gidecem
fırsat olmuyoki tarlaya gitmek hergün yağmur yağıyor .. çiftci olan adam hiçmi yatmıcak sen narıyosun o zmn burda 200 dönüm 200 dönümdür .
ben kendim için demedm büyük çifçi sitenin çoğunluğu senden çok ekiyor merak etme buraya aylarca giremeyende oluyo.

Uzatmayalım konuyu.Traktör kötülemeye de gerek yok zaten kötü traktör diye birşey yok sorunlu traktör var :) Ufak tefek sorunları varsa hallolur olmazsa verirsiniz bayiye geri hallolur yada hiç almazsınız kafanız rahat olur. ok-*-s Sorunu varsa yazarsınız alanlarda ona göre temkinli davranır.Adam aldı orasından burasında sürekli sorun çıkarıyorsa ibrazcık kötülemekte haklı tabi.

Oturur oturamaz diye bişey yokki :) Bende mısır suluyorum şu an eve gedlim şimdi yine gidicem :D uzatmayalım aynen demie 45 in dediği gibi kötü motor yoktu sorunlu motor vardır onlarda hallolur :D Salla ya bi demir parçası için kimse kimsenin kalbini kırmasın fanatiklikte bi yere kadar ;)

stromae link=topic=38949.msg418006#msg418006 date=1308312896' Alıntı:
Oturur oturamaz diye bişey yokki :) Bende mısır suluyorum şu an eve gedlim şimdi yine gidicem :D uzatmayalım aynen demie 45 in dediği gibi kötü motor yoktu sorunlu motor vardır onlarda hallolur :D Salla ya bi demir parçası için kimse kimsenin kalbini kırmasın fanatiklikte bi yere kadar ;)
ok-*-s