sakin ol kardeş uslubunu bozmana gerek yok. hararet yükselmesin.. noo*-*-stromae link=topic=38949.msg416977#msg416977 date=1308086522' Alıntı:2006 model superplus değil biraz yavaş salla 25 milyarmış çüş ! Aldığının sabahı araret yaptı yalandan kim ölmüş allah var yukarda benimkide 2010 model daha hiç bir sorunu yok hor kullanmama rağmen niye yalan atıyosunuz erkeeeeem ? Ben edirne gibi yerde 4 lü 14 numara pulluk koşuyorum o motora td 85 4 lü 12 gidiyor hangi akla hizmet kimi kandırıyosunuz siz jd nin bir tek kaldırma kapasitesi düşük adamlar bişey biliyoki öle yapmış siz daha profösörsünüz tabiii odtü de okumuş adamlarsınız bilirsiniz ! 2400 kg kapasite koymuş adam ona en ideal 4-14 5 li olduğu zamn kaldırmaz uzun çünkü bunu kafanız almıyor siz sadece karalıyosunuz o aldığınız masseyle nh ler çokmu az yakıyor ben mazotu düşünseydim zaten jd almazdım yakan motor tabiki çekicek alın erkunt her taraf geçsin başınıza bende jd kullanıyorum ama yekta arkdaşım yakıt konusunda abartma lütfen yakıyor hakkını veriyor bende 200 dönüm tarla var her türlü işimi görür kötüleyen adamlar çok büyük çiftçi olsanız zaten gelip burda laf ebeliği yapmazdınız çorluda gördüm adam klimasını bile yerinden çıkarmış kabini mahvetmiş lastik kalmamış 5000 saatte diyorki bu motor kötü çekmiyor ulan motordan bir gram yağ akmamış be hor kullanın kullanın sonra motoru kötüleyin 135 çakalın bile yoktur senin o konuşan ziyanlık !! Zaten foto bile koymamışsın sen o motora para vermişsin emek vermişsin almışssın 2006 dan beri kullanıyorsun daha o zamn neden satmadın ??? Neden servis suçlu olunca motorda suçlu olur ... Hiç kendinizi yormayın koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz !
bşkalarına johd dreereyi kötülüynz dion kendin geliyon NEW HOLLAND ' ı kötülüyon..sen km oluyonda sitedeki üyelere çapulcu diebiliyon .. şyt-*-sa sop-*-sastromae link=topic=38949.msg416977#msg416977 date=1308086522' Alıntı:2006 model superplus değil biraz yavaş salla 25 milyarmış çüş ! Aldığının sabahı araret yaptı yalandan kim ölmüş allah var yukarda benimkide 2010 model daha hiç bir sorunu yok hor kullanmama rağmen niye yalan atıyosunuz erkeeeeem ? Ben edirne gibi yerde 4 lü 14 numara pulluk koşuyorum o motora td 85 4 lü 12 gidiyor hangi akla hizmet kimi kandırıyosunuz siz jd nin bir tek kaldırma kapasitesi düşük adamlar bişey biliyoki öle yapmış siz daha profösörsünüz tabiii odtü de okumuş adamlarsınız bilirsiniz ! 2400 kg kapasite koymuş adam ona en ideal 4-14 5 li olduğu zamn kaldırmaz uzun çünkü bunu kafanız almıyor siz sadece karalıyosunuz o aldığınız masseyle nh ler çokmu az yakıyor ben mazotu düşünseydim zaten jd almazdım yakan motor tabiki çekicek alın erkunt her taraf geçsin başınıza bende jd kullanıyorum ama yekta arkdaşım yakıt konusunda abartma lütfen yakıyor hakkını veriyor bende 200 dönüm tarla var her türlü işimi görür kötüleyen adamlar çok büyük çiftçi olsanız zaten gelip burda laf ebeliği yapmazdınız çorluda gördüm adam klimasını bile yerinden çıkarmış kabini mahvetmiş lastik kalmamış 5000 saatte diyorki bu motor kötü çekmiyor ulan motordan bir gram yağ akmamış be hor kullanın kullanın sonra motoru kötüleyin 135 çakalın bile yoktur senin o konuşan ziyanlık !! Zaten foto bile koymamışsın sen o motora para vermişsin emek vermişsin almışssın 2006 dan beri kullanıyorsun daha o zamn neden satmadın ??? Neden servis suçlu olunca motorda suçlu olur ... Hiç kendinizi yormayın koskoca JOHN DEERE firması gelip burda 3-5 çapulcunun sözüne bakıpta reziiil olmaz !
dayanamadın sende patladın demi.. cöö-*snh_fıat link=topic=38949.msg416987#msg416987 date=1308088734' Alıntı:bşkalarına johd dreereyi kötülüynz dion kendin geliyon NEW HOLLAND ' ı kötülüyon..sen km oluyonda sitedeki üyelere çapulcu diebiliyon .. şyt-*-sa sop-*-sa
200 dönüm çok büyük bişe deil burda 150 dönümü 240la işliyolar..
çok büyük çifçi olsanız brda laf ebeliği yapmazdınz demişin 200 dönümünle havamı yapıyon ? benim 350 dönümüm var sadece td65s ile işliyorm ve bu zamana kadar hiç sorun olmadı ..
5625 lerin en çok 2006 modeli tutulmamıştır zaten adam beyki satamıyo nerden bilyn..
mecbur kaldım bu aralarda zaten kafa bozuluyo bazen bi gün saydıracam birinede olan bana olacak at-*-*aksazli link=topic=38949.msg416990#msg416990 date=1308088975' Alıntı:dayanamadın sende patladın demi.. cöö-*s