Sağolun daha iyileri sizin olsun.Tls önemli bi sebepti ama başkaca sebepler de var fakat burada açıklayamayız.
tls nedir ne ise yarar bilgilendirebilirmsnz bni
Geçmis konularda cok acikladım ama yine yazayım tls bi ön süspansiyondur ama aslinda cok daha fazlasıdır mesela rampa yukarı bi çekiş yapiyorsunuz tls otomatik önü indirerek traktörün agirlik dengesini dengeler ayni iş rampa aşagı durumlarda önü kaldırarak yapilır düz zeminde çekişte traktör önce arka tekerlege yük verdiginden arka oyar ön tırmalar tls li traktör 4 tekere eşit agırlik verir bunun yanında da zıplama sarsılma gibi yada kaba toprakta 4×4 traktörün kendini alip alip vurması gibi durumlar da tarihe karısırtls nedir ne ise yarar bilgilendirebilirmsnz bni
Geçmis konularda cok acikladım ama yine yazayım tls bi ön süspansiyondur ama aslinda cok daha fazlasıdır mesela rampa yukarı bi çekiş yapiyorsunuz tls otomatik önü indirerek traktörün agirlik dengesini dengeler ayni iş rampa aşagı durumlarda önü kaldırarak yapilır düz zeminde çekişte traktör önce arka tekerlege yük verdiginden arka oyar ön tırmalar tls li traktör 4 tekere eşit agırlik verir bunun yanında da zıplama sarsılma gibi yada kaba toprakta 4×4 traktörün kendini alip alip vurması gibi durumlar da tarihe karısır
Saydiklarinin hepsi can alici seyler fakat ani durus ve kalkisda sahlanma baha bicilemezGeçmis konularda cok acikladım ama yine yazayım tls bi ön süspansiyondur ama aslinda cok daha fazlasıdır mesela rampa yukarı bi çekiş yapiyorsunuz tls otomatik önü indirerek traktörün agirlik dengesini dengeler ayni iş rampa aşagı durumlarda önü kaldırarak yapilır düz zeminde çekişte traktör önce arka tekerlege yük verdiginden arka oyar ön tırmalar tls li traktör 4 tekere eşit agırlik verir bunun yanında da zıplama sarsılma gibi yada kaba toprakta 4×4 traktörün kendini alip alip vurması gibi durumlar da tarihe karısır
hayirli ugurlu olsunSaydiklarinin hepsi can alici seyler fakat ani durus ve kalkisda sahlanma paha bicilemez
ozelden bnada msj atabilirmsnz degistirme sebeminizi merak ettim dogrusu..
Evet o da var tabi yada köy içi tümseklerde yavaşlamamak[emoji6]Saydiklarinin hepsi can alici seyler fakat ani durus ve kalkisda sahlanma baha bicilemez
Hayırlısı olsun Allah utandırmasın