JD 5725 :)

Ynt: JD 5725 :)

bu kollar krıldı eğildi deyn var mı yok ? jd dir arkadaşlar ... meksikada ister almanyada üretilsin ...

ÖZKAN BEN ÇANKIRIDAN YAZIYORUM JD BİZDE PEK YAYGIN DİİL AMA BEN 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.YA BU KOLLAR BENİDE DÜŞÜNDÜRÜYOR BAYA AYNI GÜÇTEKİ TRAKTÖRLERE GÖRE GERÇEKTEN ÇOK İNCE.SANA HAYIRLI OLSUN +VE - LERİYLE BİZLERİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM TŞK.

ewet kollar öle ama 3 yıldır 5715 kullanıyorum bugüne kadar hiç bi problem olmadı..bişey sorucam size JD 5725 pullukta biraz zorlandığında boşa atıyormuşşş... böyle bir şey varmı??.

dedimya jd bizde pek yok oyüzden sorunlarını pek bilmem.20 yıldır fiat 70-56 kullanırım.ama jd bu sıralar rüyalarıma bile girmeye mbaşladı.yolu yok alcam birtane.gerçi tarımdaki bu girdi fiyatlarıyla buiş yapılmaz ama .olsun vitrinde de dursa kapıda bitane olacak.

arkadaşlar şu konuda beni bilgilendirin lütfen=5725 in özelliklerine yakın, kliması olması olaması şartıyla 6000 serilerinin hangisi hangisi eşdegerdir.meksika diil alman olsun.ikinci elde olabilir.

Erkanın resşmler bende görünmüyor...görmek isterdim ama...
JD iyidir arkadaşlar...1965 ' te dedem sıfır almış, ne modeldi hatırlamıyorum, ama amerikandı...siyah beyaz resimleri ve bir filmi var(duvarda oynatılan cinsten)...1990larda dedem işlerini bize devredince satmıştı...30 yıl sorunsuz senede 3000-3500 dönüm yer işlerdi...Çok güzel makineydi...değişik bir vites kolu vardı, onu iyi hatırlıyorum ama...bide orijinal hidrolik direksiyonu...

merhabayın arkadaşlar bayadır takılamıyorum siteye ama artık aranızdayım ben hasta jd ciyim kusuruma bakmayın jd yer laf söytletmem ben 3 sene meksika malı jd koştum bir yamugunuda görmedim büyük bir arzasınıda ama gücünden büyük motorlara kafa tuttugunbuda biliyom yani

değerli arkadaşlar hepinize merhaba ben aranıza daha dün katıldım,dünden beri siteyi inceliyorum,mesaj ve yorumlarınızı okuyorum inanın çok keyif aldım burada buluşan herkese çok teşekkür ederim.5725 hakkında bende bildiklerimi söylemek isterim ;askı kolları çok kalın traktörler ( mf,steyr,fiat,newholland) kullandık buzamana kadar hepsi gösteriş hala newholland var elimizde ama ne yakıtıyla ne gücüyle ne sağlamlığıyla ve nede rahatlığıyla kıyaslamayın john dereyi lütfen.