Giderseniz arayin ,görüşürüzOrada görüşmek nasip olur inşallah
Allah nasip ederse.z.odasi ileBalıkesirden gidecekler var mı ?
Ögrenci gardaşıma yardımcı olun ula [emoji2]Peki abi ben Balıkesirde Makine Mühendisliği okuyorum da yer varsa beni de götürebilir misiniz ?
Ögrenci gardaşıma yardımcı olun ula [emoji2]
Aynen abi çok gitmek istiyorum .[/QUOTE [MENTION=3789]maygun10[/MENTION] abim arkadaşa yardımcı oluver bu zamanda böyle gencleri gormek neredeyse imkansiz
Ben Çanakkale yenice den gideceğim ama edremitten alabilirim birde arabada yer olacağı kesin değilPeki abi ben Balıkesirde Makine Mühendisliği okuyorum da yer varsa beni de götürebilir misiniz ?
Aynen abi çok gitmek istiyorum .[/QUOTE [MENTION=3789]maygun10[/MENTION] abim arkadaşa yardımcı oluver bu zamanda böyle gencleri gormek neredeyse imkansiz
sen gitmiyon mu ?
Yanima arkadaş bulamıyom herkez bıkmış çiftçilikten bölgemde işini severek yapcak çiftçi kalmadı ben fuar gezme konusu actımı kızıyolarsen gitmiyon mu ?
Yanima arkadaş bulamıyom herkez bıkmış çiftçilikten bölgemde işini severek yapcak çiftçi kalmadı ben fuar gezme konusu actımı kızıyolar
bu sene konya ve bursaya niyetliyim
Konya fuar zamanı bizim karpuz hazırlık zamanı oyuzden gidemiyom bursa uygun 3 4 kere gidince hep aynı oluyo zevki kalmadı bursanın alcak bişede yokbu sene konya ve bursaya niyetliyim
Selim beni aradi.Ziraat odasi fuar turu yaparsa beraber gidecegiz .[emoji2]Ögrenci gardaşıma yardımcı olun ula [emoji2]
Ben daha yeni gördüm. Ama o beni daha önceden aradi görüştük.Inşallah tur duzenlenirse bir şekilde beraber gidecegiz.Benim oglanla akranmiş,benim oglanda gitmek istedi.Top ziraat odasinda artik.Aynen abi çok gitmek istiyorum .[/QUOTE [MENTION=3789]maygun10[/MENTION] abim arkadaşa yardımcı oluver bu zamanda böyle gencleri gormek neredeyse imkansiz