Ithal gebe düve getirmek mantıklımı

Ynt: Ithal gebe düve getirmek mantıklımı

n_sayan link=topic=80260.msg985667#msg985667 date=1427146908' Alıntı:
çok sıkıntılı bir süreç işin içine girmeden ne anlatsam hikaye geliyor millete 4 ay oldu hala alamadık hiçbirşey hayırlısı diyorum
Hayırlısı olsun kardeşim, ne diyelim. Umarım gönlüne göre gelişir durum.

Çek Cumhuriyetini neden düşünmüyorsunuz? Hayvanları süte daha yatkınlar, Avusturya diye getirilen çoğu hayvanın kütükleri Alman hayvanlarından oluşuyor zaten. Çek Cumhuriyetinden 2500 euro civarına şuanda hayvan getirmekte olan firmalar mevcut. Gaziantep ' li bir firma (daha doğrusu yabancı bir firmanın Antept ' teki temsilcisi) 8000 litre ve üstü verimli hayvanlara 2525 euro çiftlik teslim fiyat veriyor.

çek cumhuriyetinin malları birazdaha küçük fiyatlar 2300-2350 euro civarı duydum birde alman ve avsturya hayvanlarına göre güvenilirlik tam olarak nedir belli değil
8000 -9000 olayına çok fazla inanmıyorum garantisi yok bahsi geçen laktasyon annesinin high laktasyonu yavrusu verirmi vermez mi yada annesinin verimi nekadar doğru tartışılır çokda düşünmeden beğendiğin hayvanı almak en doğrusu gibi