İşte Yeni Traktörüm Valtra a85

Ynt: İşte Yeni Traktörüm Valtra a85

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Trakya bölgesi göz önüne alındığında pulluk olarak 4/14 tavsiyemdir. Allah utandırmasın.

Hayırlısı olsun arkadaşım anlş-*s.Güle güle kullan.mart ayı içinde bende a95 aldım.Biçerlerden almışsın? bizim buraya Uzunköprü ' ye de el attılar.12+12 mi,16+8 mi?

Uzunköprüde AKAR tarım , NEcip Tutmaz ' ın pullukları son dönemde Trakyada epeyce yaygınlaştı. Profil pulluk ve yüksek şaseli olması ot olan anızlarda sürümde kolaylık sağlar , toplamaz. Ayrıca dediğiniz gibi çim arasıda ayarlanıyor toprağın durumuna göre. 4x14 sizin traktöre ideal olur. Tekerleri oldukça geniş görünüyor. Çizi içinde 14 numaralar ile tekerlerklere uygun olur.

Allah size daha iyisini nasip etsin. :)
Ancak fiyatı konusunda kimse yorum yapmadı arkadaşlar.
Hiç soran yokmu fiyat?

bedri73 link=topic=54809.msg581642#msg581642 date=1334612308' Alıntı:
Bizim ilçede Havsa ' da Pullukçu var. İyi pulluk yapıyor. Ona 4 lü yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca yaptığı pulluk 12 ' 13 ' 14 ' olarak ayarlanabiliyormuş.
Mehmet Alkış mı abi?

bedri73 link=topic=54809.msg582187#msg582187 date=1334760149' Alıntı:
Allah size daha iyisini nasip etsin. :)
Ancak fiyatı konusunda kimse yorum yapmadı arkadaşlar.
Hiç soran yokmu fiyat?
bu konuda benimde bazı tereddütlerim oldu.hele ED MAKİNE nin ikinci elde plakalı sattığı sıfır makineler...75000 tl ye 12+12 leri sattılar.Fabrikayla görüştüm net bir cevap alamadım.ED makine yetkilisi ' ' biz bayi değiliz, filo alım yapıyoruz küçük karlarla satıyoruz ' ' diyor..bilgisi olan arkadaş var mı?

hayırlı olsun abi güle güle kullanın bence 4 lü 14 alın bizim buranın toprağında her yerde gider :)