Ynt: işte petlas cevabı (rezalete bak)
aslan26 link=topic=74460.msg875635#msg875635 date=1396640865' Alıntı:
Çiftçiye böyle umursamazlık yapmaları normal çünkü onların gözünde çiftçi birşeyden anlamaz örgütsüz sahipsiz geri kalmış.Ama petlas uçak lastiğide yapıyor sıkıysa uçak lastigindede böyle umursamazlık yapsın. Yapmaz çünkü onlar kodaman biz gariban.
THY ' ye böyle bişey yapsa bi uçak kaza yapsa sermaye gider...
çiftçiye yapar bişey olursa çiftçi en fazla ölür kimse duymaz
cevo link=topic=74460.msg875640#msg875640 date=1396641375' Alıntı:
Gecmis olsun abi bende servet 80 in lastiklerinden sikayetciydim cok cabuk catliyo lastik dedigin Continental yada michelin gibiolmali
continentali bende beğeniyorum.. herkese örnek markalardan biri..
Gökhan ÖZKAN link=topic=74460.msg875645#msg875645 date=1396641744' Alıntı:
Yusuf abi 'haklı olanın güçlü değil güçlü olanın haklı oldugu' bir dünyada yaşıyoruz.keşke yapılcak bişler olsa.ha bana sorarsan yükle 4 lastiği arabaya doğru ankara ya gel.en kötü abudlkadirözcanın orada yakarız
Gökhan ÖZKAN link=topic=74460.msg875645#msg875645 date=1396641744' Alıntı:
Yusuf abi 'haklı olanın güçlü değil güçlü olanın haklı oldugu' bir dünyada yaşıyoruz.keşke yapılcak bişler olsa.ha bana sorarsan yükle 4 lastiği arabaya doğru ankara ya gel.en kötü abudlkadirözcanın orada yakarız
gökhan benim bu avazımı a.k özcan böyle bi siteden haberi yoksa duymuyorsa onada yazık olur birgün..
lastikleri buradanda yakar gazeteye tv ye haber veririm..
zaten buradaki medya boş yatıyor canla başla haber yaparlar...
KADİM link=topic=74460.msg875654#msg875654 date=1396642455' Alıntı:
geçmiş olsun Yusuf, lastiklerin durumu gerçekten üzücü.
ama gelip bakmadıkları, en azından bi teselli verip gönül almadıkları, daha üzücü dahada vahim.
artık tüketici haklarına gitmek zorundasın. zaten gereğinden fazla sabır, tahammül göstermisşin...
2007 model phantom 3085 üstünde good year ' la gelmişti, 5000 küsür saatte arazide taşda var.
bu yılda çalışır gelecek yılda inşllh. bizim burada soğuk zaten kış Erzuruma burdan gider, garajda yok. önü açık bi sundurmada 8 kış geçirdi.
(2006 kasımda almıştık.)
2011 model 5445 üzerinde michelen agribip geldi 2500 saatte çok güzel lastik.
römorklar petlas takılıydı malesef, janta yakın yerden yarılıyor. genelde biçer zamanı tüm işler aksıyor.
çftçiyi hep yüz üstü bıraksada çiftçi hem yerli malı, hem ucuz diye bırakmıyor...
hakılısın abicim..
gelip bakmada resimlerden karar verip savuşturdular ..
verdiğin diğer lastik örnekleride onlara iyi bir tecrübe olur inşallah
Barış UZEL link=topic=74460.msg875656#msg875656 date=1396642931' Alıntı:
Geçmiş olsun Yusuf abi ama petlasların hepsi böyle yapacak bişey yok kubotada petlas var 600 saat oldu lastiklerin dişlerinde kopmalar ve yırtılmalar başladı bile ithal traktör alıyosun lastikleri burada takılıyor ve olan yine bize oluyor
barış el birliği gönül birliği ettikmi yakın zamanda bu gibi firmalar ya kendine gelir yada kapatırlar eminim..
böyle konular açarak birbirimize ihbar etmemiz en güzel birlikteliktir.
15 tane firmadan 5 tanesi nette dolaşırken bu yazıları görse ayaklarını denk alırlar ...
alper4u link=topic=74460.msg875671#msg875671 date=1396644049' Alıntı:
Yusuf abi geçmiş olsun.Son çare olarak Tüketici Hakları Heyeti kalmış gideceğin.Kesin sonuç alırsın.Yaşadığım olayı anlatayım.Ben bir ara Boyner ' den iyi marka bir tişört almıştım.Annemin ilk yıkamasında tişört alacalı eşek gibi oldu.Soluğu boynerde aldım.Dedilerki biz bunu üretici firmaya göndereceğiz.Tamam dedim 1 ay bekledim.Sonra karar geldi gelin alın dediler.Baktım üretici firma malın ayıplı mal olduğunu kabul etmiyor.Birkaç kişiye danıştım boyası kalitesizdir ondan atmıştır dediler.Beni tüketici haklarına yönlendirdiler.Çok kızdım tişörtün parasında değildim ama yapılan insanı enayi yerine koymaktır.Sırf haklılığımı ortaya çıkarmak için başvurdum.1 ay sonra beni KızMeslek Lisesi Giyim bölüm şefi aradı.Tişörtü incelemeleri için getirmemi istedi.Bayan inceledikten sonra şunu dedi.Senin hiçbir hatan yok.Boya Çin ' de üretildiğinden kalitesiz,bu tişörtleri Çin ' de 1 dolara üretip burada satıyorlar dedi.Raporum olumlu yönde olacak dedi.O an içim rahatladı.Tabi raporun çıkması firmaya iletilmesi 3 ayı felan buldu sanırsam.Firmadan(boyner) aradılar malınızı gelin değiştirelim diye.Firmaya gittim para iadesi istedim.Para iademi yaptılar.O gün bugündür Boyner ' e girmiyorum.Bence Boyner, firmanın ayıplı malını kabul etmese bile beyefendi biz sizin ürününüzü geri alıyoruz yerine istediğiniz bir ürünü alabilirsiniz demesini beklerdim.Malesef boynerde topu üretici firmaya attı ama kendi kaybetti.
Petlas entarasan bir marka.Uçak lastiği üretiyor.Almanya ' daki fuarda Amazone ' nin yürür ilaçlama makinelerindeki lastiklerde petlastı.Bu firmalar neden dandik lastik kullansın.Hadi bizimkiler ucuz diye kullanıyor anlamış değilim.Bu arada geçenlerde arkadaşım için biçerdöver lastiği sordum.1 ön lastik ithal marka yerine 2 ön lastik petlas alınabiliyor.Bu da şaşırtıcı bir durum.İnsan ister istemez kıllanıyor.İthal alarak kazıklanıyor muyum yoksa yerlide bir bit yeniği mi var diye..
En kötü ihtimalde Hacı Mehmet abinin dediği gibi götüreceksin fabrika önüne (tehdit etmeyeceksin hiç) dökeceksin benzin yakacaksın abi ibretlik olsun diye
ucuz etten tirit olmaz alper bu hepimizin kanaati petlası savunmak isterdim yurdum malıinan utanıyorum ama yapacak bişey yok
ya o kazanacak bizi sömürecekler yada biz kazanacaz bu yolda her firma kendine çeki düzen verecek inşallah.