bu arada hayırlı olsun güle güle kullan .
Modellilerde Kontağı Açınca Kızdırma Yapıyor Diye Biliyorum Abi, Doğru mudur ?
traktörün uzun süre serin biyerde kalmışsa yaz da olsa o uyarıyı veriosa sen düğmeye bas öyle çalıştır dumanlama yapmadan traktörün hakkıyla çalışır birde yaz kış traktörü çalıştırınca 1-2 dk kışın biraz daha bekle ve hiç gaz verme rolantide çalıştır bunlar snein artın olacaktır özelliklede deutz da sonucta herşey yag basıncıyla ne kadar ısı okadar kolay yaglama demektir. ben çok zaman önünü kapatırım biraz soguklarda biraz ısınınca açarım
Tsk ederim abi bilgilerin icin bi sey daha sorabilirmiyim soylediginiz dumanlama olayini biraz acarmisiniz birde bu traktorun motorunu acmak lazimmi eger acilacaksa bu islem nasil yapilcak ve kac saatte acilmis olur simdilik devirli kullanmaya calisiyoruz
Belki eski tip traktorler gibi kontaktan isitma yapiyodur calistirmadan once bi muddetted eski mf lerde oyleydi 54 c yi kullanan arkadaslar detaylica izah edebilir54 c de nasıl kızdırma yapılıyor bilen varmı bilmedim için kızdırmadan çalıştırıyorum
Sola kızdırma ve devamında marş.54 c de nasıl kızdırma yapılıyor bilen varmı bilmedim için kızdırmadan çalıştırıyorum
TeşekkürlerSola kızdırma ve devamında marş.
Sağa tek seferde marş seçeneği var.Eger hava sıcaklığı eksilerde yani çok soğuksa bu seçeneği kullanabilirsiniz.15-30 saniye kadar 2 numaralı konumda tutun yada hava filtresinden pot diye bir ses duyarsanız, ısıtma gerçekleşmiştir.Artik 2 konumdan ilerleyerek marş a basılmış oluyor..
Eğer ısıtmadan bir denemede çalışıyorsa ısıtma kullanmağa gerek yok.Ekli dosyayı görüntüle 45342Ekli dosyayı görüntüle 45343
Anladım sola doğru biraz çevirince kızdırma yapıyor birazdaha çevirince marş yapıyor sağ taraf ne işe yarıyor. AçıklayabilirmisinizSola kızdırma ve devamında marş.
Sağa tek seferde marş seçeneği var.Eger hava sıcaklığı eksilerde yani çok soğuksa bu seçeneği kullanabilirsiniz.15-30 saniye kadar 2 numaralı konumda tutun yada hava filtresinden pot diye bir ses duyarsanız, ısıtma gerçekleşmiştir.Artik 2 konumdan ilerleyerek marş a basılmış oluyor..
Eğer ısıtmadan bir denemede çalışıyorsa ısıtma kullanmağa gerek yok.Ekli dosyayı görüntüle 45342Ekli dosyayı görüntüle 45343
Sag taraf, Isitmasiz,kizdirmasiz.Direkt marş çalıştırma.Anladım sola doğru biraz çevirince kızdırma yapıyor birazdaha çevirince marş yapıyor sağ taraf ne işe yarıyor. Açıklayabilirmisiniz
TeşekkürlerSag taraf, Isitmasiz,kizdirmasiz.Direkt marş çalıştırma.
Aslında hep 3 noyu kullanmalısınız.
Diğer sol tarafi ön ısıtma ihtiyacını duyacağınız aşırı soğukta kullanin
Marş yapman için sağ tarafa çevirmen lazım, sol tarafa çevirdiğin zaman ısıtma yapıyor , sol tarafta marş yapmıyor traktörAnladım sola doğru biraz çevirince kızdırma yapıyor birazdaha çevirince marş yapıyor sağ taraf ne işe yarıyor. Açıklayabilirmisiniz
Fiat 6056 , marş motoru kalın cins tel sarımla sarılıdır , motoru yavaş çeviriyor.60.56 da kızdırma nasıl oluyor bilen var mı. Şimdiden teşekkürler
Evet, ışık sönünce marş yapılır.Case jxc serisi kontak açık bekleyince mi kızdırma yapıyor