İş Yaparken Nasıl Şarkılar Dinlersiniz ?

Ynt: İş Yaparken Nasıl Şarkılar Dinlersiniz ?

ankara oyun havaları. uyku gelmesin diye hareketli parçalar dinlerim. onlardan sıkılınca arazide çektiği tek radyo turkuvaz.

bir cd doldurmusum akıllara zarar orhanda var namık ta :D murat gögebakanda var zeki mürende :D
hepsi karışık olunca adam sıkılmıyor sürekli aynı havaları dinlersen bıkar insan ama karışık gidince çok süper oluyor tavsiye ederim karışık çalın en güzeli :D

cd den sıkılırsamda samanyolu haber radyo yu dinlerim pek müzik açmam

tarlaya giderken kesinlkle damar mutsuz olduğumdan.
tarladan gelirken oyun havası- ankra havaları- remx
tarlada çalışlırken traktörle gene arabesk iş bitmeye yaklaştınmı remixe dönr :D
biçerin yanına giderken hareketli parçalar gelirken ağır çiftetelli bide köye bi girişm olur siz sormayın :D 4 den 3 e alışımı kavenin önünde bi görmenz lazm :D
yollarda..!
Film.wmv
nh YOLLARDA
uzun süre traktör başında durduğumda mzklerden sıkıldıysam 105.0bileckfm dinlerm ordada arabesk çalar ama duymadıklarımız fln çıkıyor bazen :D
yazın radyonun tekindende digitürk kazandıydım. aradlar ben istemedm. gerek yok dedm :D

tl-a da iyi oluyoda
265 felaket, rock-*-s eksoza üfledimi namıssız dinlemeyenin dinleyesi gelir zuha-*-s zuha-*-s

müzik olmazsa asla olmaz diyenlerdenim ama sadece tech house-remix parçaları dinlerim türkçe kişisel set live 60 dk bir tanesi zaten onlar dahada güzel :)

radyo seymen, trt fm, dostlar fm ve çakmaklığa takılan mp3 içinde oyun havaları ve damardan şarkılar vardır hep...
gece ekin biçerken hep oyun havası çalıyor yoksa uykum geliyor ve çok efkarlanıyorum...

+Tarlaya giderken müziksiz giderim motorun sesini dinlerim babayı ısıtırım.

+Tarlada Arabesk-ArabeskRap dinlerim. Bkz..
'Duygularımı duygusuzca gömdün,
Deli gibi hep ben divane döndüm,
Tükürmek gerek Belki Suratına,
Elveda Güzelim hadi bak yoluna..'
(KısaCası isyan..)

+Eve dönmeye yakın ve dönüş yolunda hareketli bir kaç parça..

+Hasat zamanı gündüz pop müzik eğlenceli şeyler, Gece halinde müslüm baba :(

+Tohum ekerkende Sagopa kajmer :D

+Masseydeki teyibi 5 yıl önce sökmüştük. 3 yıldır müziksiz sürüm vardı. Sonra telefonu değiştim ve nokia x-pressmusic yoluyla kulaklıktan dinliyorum. Böylece dış sesler kulağa girmiyor.

+O değilde geçen bahar değil ondan önceki bahar öğlen saatleri tarla sürüyordum. Müzik dinlemiyordum. Havada bir F-16 geçiyormuş sesi geliyordu motor patlıyor sandım bende hemen stop ettim. Baktım uçak geçiyor hass*tir ;D O an büyük bir korku yaşamıştım ;D

Dqn link=topic=50568.msg541870#msg541870 date=1329595371' Alıntı:
+O değilde geçen bahar değil ondan önceki bahar öğlen saatleri tarla sürüyordum. Müzik dinlemiyordum. Havada bir F-16 geçiyormuş sesi geliyordu motor patlıyor sandım bende hemen stop ettim. Baktım uçak geçiyor hass*tir ;D O an büyük bir korku yaşamıştım ;D
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s alk-*s

valla arkadaslarrr bizim cocuklarr yetişti pc kullanmayı ögrendiler ben yukluyom türku falan filan onlar yükluyo

58kemal
esmer maruzz
mc stylaa
karabela

falan diyolar
en iyi 58 kemal i biliyom bide arsız belaa varr adamlar bize sövmuyo ama kime sövuyosa iyi sövüyolar

Derman Style 2009 Oruspu Dunya

en coktaa bunu dinliyolarr