irtibatta olduğum römorklar nasıl sizce

Ynt: irtibatta olduğum römorklar nasıl sizce

yanlış anlaşılmasın ama sanayi sitesinde üretim yapanların şaseleri bana zayif geliyo

4 tonluk römorkun şaşesi sanki
şaseyle traktöre bağlanan çeki gövdesi bağlantısı bir biri ucuna gibi
çeki gövdesi narin duruyo
fabrikasyon üretim tır tiplerinde şase ve çeki gövdesi birlesim yerinden destek kollar cıkarıp şesenin yarısına bağlantı yapmışlar

hiç sorun yaşayan oldumu bölgemde almak isteyipte süphe duyduğum için soruyorum

fotoraf3166.jpg

satocan58 link=topic=60580.msg662914#msg662914 date=1355245277' Alıntı:
Birinci harika duruyo. Onu alsam hemen rengide uysun diye gider bide fenot alirim.))) Valla topraaam, bizimkide köyün en büyük römorku.. Bunlara göre ufak olsada 6 ton bugday aliyor. Isteyene motorla isim var, römorku al götür diyom. Zaten cogununki mf240. Bi alan bi daha almiyor..

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

240 lık bir kaç tur sonra baskıyı filan da yakar

satılmış abi benim fikirdesin valla

hasanfuat link=topic=60580.msg662993#msg662993 date=1355251614' Alıntı:
yanlış anlaşılmasın ama sanayi sitesinde üretim yapanların şaseleri bana zayif geliyo

4 tonluk römorkun şaşesi sanki
şaseyle traktöre bağlanan çeki gövdesi bağlantısı bir biri ucuna gibi
çeki gövdesi narin duruyo
fabrikasyon üretim tır tiplerinde şase ve çeki gövdesi birlesim yerinden destek kollar cıkarıp şesenin yarısına bağlantı yapmışlar

hiç sorun yaşayan oldumu bölgemde almak isteyipte süphe duyduğum için soruyorum

fotoraf3166.jpg

Gürşah ' ın bu römorkları çok güzeldir. Daha kullanıpta memnun kalmayan görmedim. Trakya ' da bayada satıyor. Özellikle büyük çiftçilerde var. Bizimde bunların 12 tonluğuna niyetimiz vardı. Ama sonradan uygun düşünce bizim Palazoğlu ' nu aldık. Arkadaşımda 15 tonluğu var. Siteye resminide atmıştı. Gayet memnun. Traktöre hiç yük binmiyor diyor kullananlar. 15 tonlukların bijon sayılarıda fazla. Ona görede kamyon dingili koyuyorlar. Biz 6 tonluğu yaptırırken baya incelemiştik. Yalnız Gürşah ' ın azcık tarzını değiştirmesi gerek diye düşünüyorum. Biraz daha süslü ve çeşitli römorklara yönelmesi gerek artık. Hep aynı dizayn.

mustafam römork falan derken epey bir yatırım yaptın bu işe ..römorklar resimlerden güzel görünüyor ama yakından incelemek lazım sac kalınlıkları dingil ve makas kalitesi nasıl ..

tüm yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ederim ... sitede ikinci elde var ama pahalı geldi fiyatları hesaplı olsa neden olmasın ... 40 kere düşünmek bir kere almak lazım verilecek para 1 aşağı 2 yukarı sonuçta 13 binlik maldada o kadarda önemli değil dediklerinize önem veriyorum inceleyip bakacaz sağolun ...