Allah razı olsun hocam makina çok güzel verdiğimiz paraya değer..Hayirli olsun güzel fiyat güzel makine
Allah razı olsun hocam makina çok güzel verdiğimiz paraya değer..Hayirli olsun güzel fiyat güzel makine
Allah razı olsun hocam İrtemi gönül rahatlığıyla aldık verdiğimiz paraya değecek bir makina...Hocam İrtem Case için de yapıyor dediğinde haklısın hatta fiyat olarak 29.500 TL demişler ben sormadım ama soran bir abim o kadar fiyat dedi.Irtem çok isabetli bir tercih olmuş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
İrtem
Sanirim case markasina da pnomatik makina uretiyor
Allah razı olsun hocam..Biz de fabrikadan alacaktık ama ellerinde kalmamış hepsini farklı bayilere dağıtmışlar..O yüzden Burgaz bayisi ile iletişime geçerek oradan temin etti fabrika...Bize de ekim zamanı servis gelip kurulumunu yapacakmış ayarlarını v.s herşeyini anlatacak felan dediler o gün..hayırlı olsun. ben de geçen sene aldım aynı makinayı. ekimi, her şeyi çok iyi. ayarlarını yaptığında hiç şaşma olmaz. güle güle kullan. ben fabrikadan almıştım servis gelip kurdu ve ayarlarını vs kendileri yaptı. size de gelecekler mi sordunuz mu?
Teşekkür ederim hocam...Biz bankaya gittik firmanın verdiği belgeleri Perşembe günü teslim ettik aynı gün para da çıktı..Cuma günü imzaya çağırdılar attık imzayı akşam üzeri tüm para firmanın hesabına geçti.Bizimle alan abimizi çok uğraştırdılar yok kefil yok tapu derken bi ara vergi dairesine gönderdiler onu ancak çıktı..Hayırlı olsun bankada sadece firmanın verdiği belgeler ile mi hallettiniz ekstra kefil yada ipotek istedilermi
Hiç sormayın bende bi römork alayım dedim uğraştırdılar yok kefil yok ipotek belgeleri götürdüm tarım kredilerine bakan arkadaş yıllık izinde gelince vericez ona o sizi arar dediler pazartesiye kaldı bakalım o arkadaş gelince ne olacak görecez bakalım .Teşekkür ederim hocam...Biz bankaya gittik firmanın verdiği belgeleri Perşembe günü teslim ettik aynı gün para da çıktı..Cuma günü imzaya çağırdılar attık imzayı akşam üzeri tüm para firmanın hesabına geçti.Bizimle alan abimizi çok uğraştırdılar yok kefil yok tapu derken bi ara vergi dairesine gönderdiler onu ancak çıktı..
Teşekkür ederim hocam inşallahHayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
Teşekkür ederim hocam inşallah.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın
Kaç yilda ödeme oluyorHocam şimdi şöyle Ziraat Bankasının normalde ekipman kredisi için faizleri %9 ama bize %50 sini yıllık %4.5 olarak ödeyeceksiniz dedi..Yani biz 26 çektik 30.000 TL ve üzerini ödeyeceğiz..Limit konusunu hiç sormadım..KDV oranları ise bize verdikleri ödeme planında yazıyordu ona bakıp yazarım oranını..
Bizimle aynı alan abiye 5 yıl bize 4 yıl yaptılar.Kaç yilda ödeme oluyor
Hocam makineniz hayırlı olsun.Hocam Kurt İrtem Türk Traktör bunlardan birisini alacaktık tercihimizi İrtemden yana kullandık..Kurt hoşumuza gitmedi fiyat olarak 24.000 TL kadar düştüler ama istemedik....Amin hocam inşallah
Hocam ağırlık olarak İrteme göre daha hafif baskı konusunda biraz tereddüt yaşadık açıkcası ve görünüşü de eski mibzerleri andırıyodu...Ekim konusunda da pek bilemedim nasıl yapar daha derine mi düşürür v.b şeylerden dolayı almadık..Hocam makineniz hayırlı olsun.
Kurt mibzer görünüş olarak hoşuma gidiyordu sizneyini beğenmediniz?
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun.hayırlı olsun..
iyi günlerde kullanın..
Aslında bakarsanız hiç niyetimiz yokken bir akşam üzeri hadi havalıları değiştirelim dedik..Ardından Yılmaz abiden sebazios numara alıp Çarşamba günü Hayraboluya gittik.Ardından beğendik faturayı alıp Ziraat Bankasına gittik Cuma günü işlemler tamamladık para hesaba yattı ama nakliye aracı olmadığı için bu akşama kaldı..Fiyat olarak 29 BİN TL idi ardından 27 BİN TL kadar düştüler en son bi abimiz bende alıcam deyince 26 BİN TL düştü..Ziraat bankasından yıllık %4.5 faiz ile krediyi çektik..Toplamda 4 yılda ödenecek para 30 32 BİN TL arasında..Banka sağolsun ne kefil ne tapu hiç birşey istemedi para çıktı imzaları attık o kadar..Perşembe başvurduk Cuma akşam üzeri para çıkıp İrtem'in hesabına yatmıştı.