Teşekkür ederim hocamHayırlı Olsun
Hocam şimdi şöyle Ziraat Bankasının normalde ekipman kredisi için faizleri %9 ama bize %50 sini yıllık %4.5 olarak ödeyeceksiniz dedi..Yani biz 26 çektik 30.000 TL ve üzerini ödeyeceğiz..Limit konusunu hiç sormadım..KDV oranları ise bize verdikleri ödeme planında yazıyordu ona bakıp yazarım oranını..Maşallah bol kazançlar getire
Kullandığınız kredi düşük faizli ekipman kredisimi üst limit ne kadar bu kredilerde acaba
Birde bu ekipmanlarda kdv ne kadar bilğiniz varsa bi zahmet yazarmısınız
Allah razı olsun hocam inşallah.Hayirli olsun gule gule kullanin
Hocam bizde onu sorduk diskli alsak nasıl olur diye ama Trakya için Baltalı Tip daha uygun dediler bize.. O diskli tipler ise Çukurova ve o cevre için daha uygunmuş...Ben 26 ya diksli tip aldım heyırlı olsun keşke diksli tercih etseydiniz
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, sıra arası ayar hidrolikle mi ayarlanıyor yoksa elle mi?Aslında bakarsanız hiç niyetimiz yokken bir akşam üzeri hadi havalıları değiştirelim dedik..Ardından Yılmaz abiden sebazios numara alıp Çarşamba günü Hayraboluya gittik.Ardından beğendik faturayı alıp Ziraat Bankasına gittik Cuma günü işlemler tamamladık para hesaba yattı ama nakliye aracı olmadığı için bu akşama kaldı..Fiyat olarak 29 BİN TL idi ardından 27 BİN TL kadar düştüler en son bi abimiz bende alıcam deyince 26 BİN TL düştü..Ziraat bankasından yıllık %4.5 faiz ile krediyi çektik..Toplamda 4 yılda ödenecek para 30 32 BİN TL arasında..Banka sağolsun ne kefil ne tapu hiç birşey istemedi para çıktı imzaları attık o kadar..Perşembe başvurduk Cuma akşam üzeri para çıkıp İrtem'in hesabına yatmıştı.
baltalı da tarla tesviyesinin iyi olması lazım.Hocam bizde onu sorduk diskli alsak nasıl olur diye ama Trakya için Baltalı Tip daha uygun dediler bize.. O diskli tipler ise Çukurova ve o cevre için daha uygunmuş...
Evet hocam zaten tarla tasviyesinin her zaman iyi olması lazım özellikle tav çok önemli onu kaçırmamak gerekiyor.baltalı da tarla tesviyesinin iyi olması lazım.
Hocam sanırım elle ayarlanıyor 7+2 dişli var üzerinde oradan tüm ayar yapılıyormuş yine de emin değilim.Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, sıra arası ayar hidrolikle mi ayarlanıyor yoksa elle mi?
Sağolun hocam inşallah..İrtem genel olarak güzel makina benim hoşuma gitti..Kullanananlar da ekiminin güzel olduğunu söylüyor gübre ayakları dediğinz gibi öyle.Hayırlı olsun. Gübre ayakları derinlik ayarı yok, kapatıcıları güzel.
irtem'in sitesinde çok güzel kullanım klavuzu videosu var havalı mibzerler ilgili. Çok faydalanırsınızHocam sanırım elle ayarlanıyor 7+2 dişli var üzerinde oradan tüm ayar yapılıyormuş yine de emin değilim.
Hocam biraz bakma fırsatım oldu zaten makina ile kullanım kılavuzu da göndermişler.irtem'in sitesinde çok güzel kullanım klavuzu videosu var havalı mibzerler ilgili. Çok faydalanırsınız
Teşekkür ederim hocam inşallah.Hayirli uğurlu olsun güle güle kullan
Hayirli olsun güzel fiyat güzel makineTeşekkür ederim hocam amin inşallah..Fiyat olarak şöyle şimdi Fabrikaya gittik bize dedi ki elimde yok ama bayiden alıp size vericem sonra birkaç bayiyi aradı sordu Burgaz bayisi bende elimde 3 tane var 27 BİN TL veririm sonrasında 2 makina deyince o da 26 BİN TL kadar düştü..Zaten İrtemdeki abi ben bu paralara veremem ama bayi olunca birşey diyemeyiz dedi..4 Üniteli Gübreli Baltalı aldık hocam..Şuan fiyatlar uygun ama yeni yılla birlikte 35 bine kadar çıkabilirmiş.