Ynt: İlaçlama'da Kesin Çözüm KESİN BAK
sen kararını vermissin, beğenmemişsin...sana öğretmek gibi olmasın abi ama ilaçlama da genel amaç rüzgarsız akşam serinliğinde işini görmektir, ne kadar az rüzgar o kadar fayda olur.biz bu makinayı süne ilaçı yapmak için aldık ama geçen sene ekinlere esterlede büyük faydasını gördük.inanmak zorunda değilsin abicim daha profesyoneli bizim işimize gelmez daha doğrusu gerek yok.sen şuanda ne kullanıyorsun ne kadar bilimsel merak ettim abi
ali_kockaya link=topic=32018.msg275419#msg275419 date=1273904626' Alıntı:ağaç ilaçlamaya turbo makinalar var.
bir çiftçi olarak ben bu makinayı tarlaya sokmam.beğenmedin.benim işim bilimsel olmalı.dekara kaç gram attığımı bir seferde kaç metre kare yer ilaçladığımı bilecem.böyle zihni sinir projelerin de Türk tarımına birşey kazandıracağını sanmıyorum.
rüzgar karşıdan esecek arkayı ilaçlayacan.10 metre sonra rüzgar yön değiştirecek ters tarafı ilaçlayacan.sonra eve gelip yatacan.ben tarlayı ilaçladım diye.bağzı yerlere ilaç değmemiş olacak.
sen kararını vermissin, beğenmemişsin...sana öğretmek gibi olmasın abi ama ilaçlama da genel amaç rüzgarsız akşam serinliğinde işini görmektir, ne kadar az rüzgar o kadar fayda olur.biz bu makinayı süne ilaçı yapmak için aldık ama geçen sene ekinlere esterlede büyük faydasını gördük.inanmak zorunda değilsin abicim daha profesyoneli bizim işimize gelmez daha doğrusu gerek yok.sen şuanda ne kullanıyorsun ne kadar bilimsel merak ettim abi