selamün aleykum arkadaşlar ilaçlama makinalarına hava basılıyormuş neden ve ne kadar hava basılmalı
eski taral pompalara basılıyor pompanın üst kapakta sipop var bisiklet pompası ile iki defa bas
selamün aleykum arkadaşlar ilaçlama makinalarına hava basılıyormuş neden ve ne kadar hava basılmalı
eski taral pompalara basılıyor pompanın üst kapakta sipop var bisiklet pompası ile iki defa bas
Rüzgarda atım uçları daha az su harcıyor evet. Teşekkürler sağolunhayırlı olsun daha az su kullanıldığını duydum bu tip memelerle öyle mi benim kiler yeni ama efektif oluyorsa değiştirim
Bir kaç resim vardı hocamBu uçlar numaralı mı , numaraliysa numarasına göre özelliklerini anlatabilirmisiniz , bu konuda bilgi eksikliği çok
İlaçlama makinemin memeleri eski tipti tejeet damla kesicili memeyle değiştirdim
Farkı homojen bir ilaç dağılımı rüzgarlı havalarda da ilaç atma imkanı fiyatına gelince damla kesicili meme 9.50 rüzgarlı havada atim ucu 6.50+ kargo bedeli
Rüzgar uçlarından memnunum rüzgarlı havada rahatlıkla ilaçlama yapabiliyorsun fiyat olarak benim aldıklarım en ucuzu daha pahalilari da varrüzgar uçlarından memnunmusunuz nasıl çalışıyorlar yuksekten atımlardada işe yarıyormu bende almayı düşünuyorum fakat biraz pahalı
Sağolun tazyikli atmıyor derken pompa da sıkıntı olabilir doldurması zaman almasının sebebi filtrenin önünden şu çektiği icinKolay gelsin bu makinanın aynısı bende var fakat tazyikli atmıyor ve tankı doldurması epey zaman alıyor bu memelerle beraber tazyik değiştimi
Pompa nın üstünde yada alt kısmında hava tüp vardır 3.4 bar yeterli olur hava hava basilmasindaki sebep pompa atışı kesik kesik olmasın suyun ve ilacın dağılımı homehjen ve eşit olsun diyeselamün aleykum arkadaşlar ilaçlama makinalarına hava basılıyormuş neden ve ne kadar hava basılmalı