İlaçlama makinalarında büyük yenilik, sizce nasıl?

Ynt: İlaçlama makinalarında büyük yenilik, sizce nasıl?

Paylaşım için teşekkürler, sitemize hoşgeldiniz.
Makinadaki aparatların yüksekliği biraz işi zorlaştırmaz mı? Zamanında bilinmeden sık ekilmiş bahçelerde ağaçların dalları birbirine değmekte. Bu türden bahçelerde kullanımı mümkün değil gibi görünüyor.

ydincbayram link=topic=62751.msg702820#msg702820 date=1360959643' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler, sitemize hoşgeldiniz.
Makinadaki aparatların yüksekliği biraz işi zorlaştırmaz mı? Zamanında bilinmeden sık ekilmiş bahçelerde ağaçların dalları birbirine değmekte. Bu türden bahçelerde kullanımı mümkün değil gibi görünüyor.

Öncelikle yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim. Makinanın üzerinde gördüğünüz tüm ekipman hareketlidir. Aşağı yukarı hareket edebilir ve ayrıca pervaneler bağımsız olarak kendi içinde her yöne hareket edebilmektedir. Kendim bizzat uzun dönem bahçecilik yaptığım için bu sorunları da önceden öngördük ve sık olan eski bahçeler için bir çözüm geliştirerek ürün gamımıza dahil ettik. Bize gelen üreticinin bahçesini ziyaret ederek kendisine en uygun yapıyı sunuyoruz.

öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım. makina güzel kaliteli işçiliğin üretimi olduğu belli bende çoğunlukla meyve işiyle uğraşıyorum bizim bu tarafların en çok ihtiyaç duyduğu ekipmanlardan birisidir ilaçlama atomizörleri bizim buralarada tanıtım yapıp bayiilik verseniz çok iyi olur fotodaki makina çok güzel ama her yerde kullanışlı olmaz yükseklik bakımından bende zeytinlikte var şeftali bahçeside var bizim buradaki bütün çiftçilerdede öyle oralarda kullanılması mümkün olmaz ama normal tip atomizörlerin foto ve videolarını paylaşırsanız sevinirim...

anayurtlu 3105d link=topic=62751.msg702898#msg702898 date=1360965688' Alıntı:
Tamda tarım sanayisi gelişmeye başlamışken tarım çöktü.
Tebrikler çok güzel olmuş

Takdiriniz için çok teşekkürler. Bir şekilde çiftçinin sıkıntılı günleri geçecek, sonuçta tarımdan başka çaresi olmayan birçok vatandaşımız mevcut. İşimize küsmeden devam etmek durumundayız...