Ynt: Hükümet buğday alımında TMO üzerinden ton başı 21 TL 'SALMA' çıkarmış...
Aynen kardeşim. Bende aynı şeye işaret etmeye çalışıyorum. Eksper buğdayı ilk gördüğünde 'kaç kez süme attın' diye sordu. Süne zararı yoktu çünkü. Onun da dikkatini çekmiş. Ama belgelerme esnasında iş otomatiğe alınıp 1.6 yazılmış. Dikkatimi çekti, diğer tüm sonuçlar aynı. %1.6 seriye alınmış.
Bu buğdaya 858 lira fiyat verildi. Doğrudan eksperin beyanı, fiyatlandırmaya 840 üzerinden başlanıp ordan yukarı çıkıldığı.
insertend link=topic=84525.msg1011803#msg1011803 date=1435955796' Alıntı:Yılmaz Abi bana göre 1 tl olmalı. Geçen yıl Konya da bu kalitede buğday 1 tl yi gördü yanlış hatırlamıyorsam. Ama taban fiyat düşük. Açıklanan fiyat neredeyse tavan fiyat. Birde süne zararına 1,6 yazılarak -1,5 kesinti yapılmış. 1,5 olsa kesinti -0,50 olacak. Ufak tefek rakamlarla fiyat düşürülmüş.
Aynen kardeşim. Bende aynı şeye işaret etmeye çalışıyorum. Eksper buğdayı ilk gördüğünde 'kaç kez süme attın' diye sordu. Süne zararı yoktu çünkü. Onun da dikkatini çekmiş. Ama belgelerme esnasında iş otomatiğe alınıp 1.6 yazılmış. Dikkatimi çekti, diğer tüm sonuçlar aynı. %1.6 seriye alınmış.
Bu buğdaya 858 lira fiyat verildi. Doğrudan eksperin beyanı, fiyatlandırmaya 840 üzerinden başlanıp ordan yukarı çıkıldığı.