hızla artan traktör fiyatları

Ynt: hızla artan traktör fiyatları

bugün bi tanıdık için 65 ve 75 ' lik KEPÇELİ 4x4 kabinli case sorduk 100 bin tl civarı.. çok derim..

UÖZKAN.77 link=topic=80936.msg961212#msg961212 date=1421939788' Alıntı:
bugün bi tanıdık için 65 ve 75 ' lik KEPÇELİ 4x4 kabinli case sorduk 100 bin tl civarı.. çok derim..
O paraya iyi bir ikinci el bekoloder alınır [emoji4] Hem bekoloder casedende iyi iş yapar.

118 bin ney la 5410 un fiyatına baktım eurodan tl ye çevirdim 107 bin çıktı koç kendini aştı şuan an en ucuz tümosan heralde burda 75 bine 2015 tümo 8095 aldılar

arkadaşlar gecen sene arkadaşın biri nh 75 lik alacaktı 2014 fuarda anlaşmış 85 bin e bakın jondere ise 90 bin demişler diye hatırlıyorum.
neyse traktör 15 gün gecikti. adam da vaz gecti.bren onun adına cok sevindim neden derseniz ben nh hiç sevniyorum.çünkü kaliteli parça kullanmıyorlar fiyatı pahalı tutuyorlar.
bu nasıl adalet yetkili servis köşelik oldu şunu belirtmek isterim nh nin avrupa hariç
çiftçiler olarak hep kara düzen gidiyoruz.neymiş fabrika ankara olsun ankarada diye uçuk fiyat olmazki

aslan26 link=topic=80936.msg961235#msg961235 date=1421942222' Alıntı:
O paraya iyi bir ikinci el bekoloder alınır [emoji4] Hem bekoloder casedende iyi iş yapar.

kendime param olsa da almam bi kepçeli motor meraklısı için sorduk... dediğin gibi JCB al az zorlasan o caseyi öylece kaldırır:)

bugün 50 tl ' ye aldığın damperli bi kamyonun kirası aylık temiz -mazot müteahhitten- söför senden.. 5 bin tl.. kamyoncular ev bakıyo bu parayla..

100 bine alınacak temiz bi JCB ' nin ki aylık temiz.. 7 tl civarı.. kendin kullandığın sürece rahat ev bakar..

hesap ortada.. biri yazmış 'koç boynuzları sivriltti dikkat edin' aynen :)

Arkadaşlar koç böyle yapıyo bi bildiği var az traktör satışları düşsün fiyat miyat düşürmez peki ne yapar daha önce yaptığı gibi hükümete kdv baskısı yapar traktörde kdvyi düşürtür yine aynı parayı kazanır . Koçtan bahsediyoruz global bi şirket yani sana malını aldırtırır hükümete istediğini yaptırttırır . Almayalım bakalım nolcqk dmeeyin almayın aldırtır meraklanmayın o büyük holdingler ne anasının gözü

bizim köye bir td 75 2014 model geldi sezon sonu oldugundan 72 bine aldı yazın sormustuk aynı traktöre 85 demişti galeri. 3 gün öncede başka bi abimiz 2015 td90 a td95 in üstüne 42 ye anlaşmışlardı ancak sonradan galerinin fiyat yükseltmesiyle 54 bin lira istemişti üste ama 45 e anlaştılar bence en uygunu sezon sonunu bekleyip öyle almak daha iyi

Gectigimiz yıl Bursa fuarında kubato 9540 a 109 bin demislerdi onuda liste fiyatını soyledi ,pazarlık yapılsa biraz daha inerdi.Adamlar japonyada üretip ta oradan ülkemize getiriyor bizim burnumuzun dibinde uretilen traktörle aynı veya daha ucuza satıyor.

şöyle bi mantık hakim traktör pazarında her beygir 1000 lira yani 50 beygir 50 milyar aşağı yukarı bu şekildee dediğiniz gibi japonyada üretiliyo ülkemize geliyo hemen hemen aynı fiyat ülkemizdeki yerli traktörler ile.

aslan26 link=topic=80936.msg961327#msg961327 date=1421953556' Alıntı:
Gectigimiz yıl Bursa fuarında kubato 9540 a 109 bin demislerdi onuda liste fiyatını soyledi ,pazarlık yapılsa biraz daha inerdi.Adamlar japonyada üretip ta oradan ülkemize getiriyor bizim burnumuzun dibinde uretilen traktörle aynı veya daha ucuza satıyor.
Bu yerli dediğimiz markalar perkins motor zf şanzuman kullanıyor perkinsi Türklermi aldı nasıl yerli oluyor.Bunlara yerli demesek toplama desek daha doğru olur bence.

condere link=topic=80936.msg966268#msg966268 date=1423039511' Alıntı:
Bu yerli dediğimiz markalar perkins motor zf şanzuman kullanıyor perkinsi Türklermi aldı nasıl yerli oluyor.Bunlara yerli demesek toplama desek daha doğru olur bence.
Perkins motor kullanan yerli markaların hepsinı bilemem ama erkunttaki perkins motoru burada erkunt kendi fabrikasında toplanıp takıyor.

ahmtkskr link=topic=80936.msg966267#msg966267 date=1423038706' Alıntı:
Td 75in en full modeline geçen hafta cuma 80bin çektiler.
bu hafta td 75 d delta aldı bizim köylü yemin ederim 76 ya geldi.bilirsiniz ki delta serileri opsiyonsuz boş modeli.