HİDROLİK KALDIRMA KAPASİTESİ EN YÜKSEK TRAKTÖR HANGİSİDİR

Ynt: HİDROLİK KALDIRMA KAPASİTESİ EN YÜKSEK TRAKTÖR HANGİSİDİR

Harika bi anlatım abi :) şükür bu güne kadar ne taktıysak kaldırdı erkunt kepçedede kepçe kaldırmadı hidrolikle kaldırdım :)

TT 55 link=topic=42678.msg846402#msg846402 date=1392319867' Alıntı:
Tümosan 8000 serisini teknik özelliklerinde 6000 kg. olduğu yazıyor.
ali 6000 çok iyi bir rakam bence.
koparanlı 80.4 servet link=topic=42678.msg846403#msg846403 date=1392319929' Alıntı:
Harika bi anlatım abi :) şükür bu güne kadar ne taktıysak kaldırdı erkunt kepçedede kepçe kaldırmadı hidrolikle kaldırdım :)
canım ahmedim benimmm sağol..

yeni motorlardan anlamam ama stayer ve fiat ın 66 serisi hidrolikleri cok güçlüdür özellikle stayer

TT 55 link=topic=42678.msg846402#msg846402 date=1392319867' Alıntı:
Tümosan 8000 serisini teknik özelliklerinde 6000 kg. olduğu yazıyor.

Sadece Tümo içi değil tüm motorları gerçek şartlarda görmeden bayi-broşür bilgilerine, sadece hidrolik için değil tüm konularda ÇOK güvenmemek lazım derim.. (ayrıca 6 tonluk bi kolda göremedim Tümocanda..).. kullanan deneyen varsa aydınlatsın..

Bayilerin çoğu broşür bilgilerine bile hakim değil kaldıki broşür bilgileri bile ne kadar sağlam.. en iyisi bilinçli kullanıcı tavsiyesi derim..

geçenlerde köydeydim yağmur ii yağmış şükür bizim köyede priket taş döşüyolarmış yağmurdan dolayı kullandıkları kum baya ıslanmış ve sertleşmiş abi bu alınmıyo traktörden dagıtalım dediler. 105 tümocan a bıcağı taktılar biraz yüklendi hidroliği kaldıramadı bidaha servis çagırdı sorun hidroliği patlatmış yaniş tümocan asla 8 ton 6 ton kaldıracak didrolik yok bizim köyde en çok o sorunları yaşıyolar ya indirmiyo ya kaldırmıyo

üstte paylaşılmıştı.. kaya taşıyan kollar fotomontaj değil gerçek olmalı..

Zetor 110..

Zetor 6441..

keşke parseller büyük olsa da kaldırmak yerine, çekili ekipmanlarla çalışsak :(

arazi toplulaştırması epey hızlandı inşallah yakında parseller çok büyüyecek..

videodaki Proxima power 120.. bizdeki proxima 90.. :)

aradaki farklar/bnzerlikler;

*Power bizden 40 bg fazla (turbo ve pompa ayarı farkıyla.. 2 ' si de 4 silindir 4200 cc)

*ama kalıp ebat %99 aynı

*arka kollar/hidrolik %100 aynı

*Kabin %100 aynı

*Power ' da debriyajsız ileri geri var

*Power 24/24 vites biz 12/12 vites

Abi bu kvernland ' ın mibzeri olabilri mi acaba accord mu ne modeli. eğer öyle ise çok ağır bunlar.. fendt 820i onunde ağırlık varken kesiyor önünü yerden bir video görmüştüm

mustafa fendt 820 kaç bg kaç ton acep.. bilmiyom ama bu zetor 16245.. 160 bg civarı yani.. ve 6 silindir sallı ağır bi makine.. bunun önünü kesiyorsa o sınıfta hepsinin yerden kesilir hatta kaldırıp çalıştıramayanda olur:)