Hidrolik hassasiyet kolu çalışmıyormu?

Sadece hidrolikmi motorun arka aksın ve şanzımanın bir çok parçasını hema hattat traktörden alıyor.
Millet de kendi üretiyo sanıyor birde idda ediyorlar ayar oluyorum.

Metalin en önemli asamasi ısıl islemdir nh kaba döküm alir testini yapar uygunsa isil islemini kendisi yapar ve dev cnc makinelerde kendisi isler türk traktörun kapasitesinde fabrika baska yok trde

Abi aynı sorun bende de var kılavuz resmini çeksene hassasiyet ayarı için
Hocam ben yaptırdım servisi aradım böyle bi sorunum var koltuğa yakın olan kol hidrolikleri hareket ettirmiyo dedim içerde 10luk cıvata var hodrolikte o düşüyo diferansiyel tipasina geliyo yapışıyo o cıvata (tıpa mıknatıslı) ondan oluyo yada içerideki yay çıkıyo ordan oluyo dedi 650 700 lira para alırlar dedi traktörüm kabinli olduğu için ilçemdeki ustaya gittim anlattım böyle bi durum var diye biraz baktı sonra servisin dediğine bakalım tipayi açalım dedim açtık tıpayı alttan tipaya cıvata yapışmış cıvatayı aldık yerine ilaçlayıp taktik hidroliği alıp yan taraftaki kaynakciya götürdük o cıvata bidaha düşmesin diye ufacık bi kaynak attırdık toparladık arka yağını tamamladı eksik gediğini tamamladı 450 lira para aldı