Same tiger e yaptırdım 2 çıkışı 4 e çıkardım herhangi bir sorun yok 7 senedir kullanıyorum. Birçok ekipman fazla hidrolik bağlantı istediği için o tarz ekipmanları kullanmak için gerekli. Ben asistan kepçede, hidrolik kaydırmalı rotovatör kullanırken hidrolik orta kolda ve römork ta damper hidrolik frende aynı anda kullanıyorum artısı bu, eksisi bildiğim kadarıyla sadece yapma maliyeti...Merhaba. 285 e 4 çıkışlı damper valfi takmak istiyorum artı ve eksileri nedir.
Acaba birde bu dört çıkışlının 2 kolludu var 3 kollusu var hangisi daha kullanışlı. Ayrıca son olarak bunun traktörün hidrolik sistemine uzun zamanda. Bir zararı olur mu ?
mf de sistem biraz farklı gibi sonradan takıldığı için olabilir. Bende arka hidrolik kollar traktörün kendi orijinal kolu ile inip kalkıyor3 kollu olan 3 çıkış 3 dönüştür.(dedigin gibi varsa da bilmiyorum) mantıken 4 çıkışta 3 bir işe yaramaz
Eğer bu sistemden yapacaksanız kesinlikle videodaki gibi hidrolik kolları da kontrol edenden yapın. Standart valflere göre en iyi yönü o. Mesela kepçe taktığın zaman hidroliği kaldırıp indirmen gerekecek. Kötü yönü ise elbette bağımsız olmaması. Onun dışında kötü yönü yok. Motora zararı yok.mf de sistem biraz farklı gibi sonradan takıldığı için olabilir. Bende arka hidrolik kollar traktörün kendi orijinal kolu ile inip kalkıyor