Hiç UFO gördünüz mü?

Ynt: Hiç UFO gördünüz mü?

GÖRDÜGÜMÜZ IŞIK unutulmayacak bir ışık.ufo olarak görmedik olsada ışıgın şiddetinden göremedik.gündüz gibi oldu.beyazımsı bir ışık.ne oldugunu çözemedik.ufo gördük desek kimse inanmayacak görmedik desek zaten kimse bilmiyor.velhasıl unuttuk gitti.taki bu konu açılana kadar.AMA BU OFO KONUSU TRAKTÖRLERİ GEÇECEK.

Bencede bu evrende yanliz degilir. Gözle görülebilen 200 milyon yildiz var. Eminimki onlarin bazilarinda bizden daha gelismiside daha ilkelide bi sürü medeniyet vardir. Bugüne kadar yayinlanan videolarida göz önünde bulundurursak yanliz degiliz.))) Dua edelimde ziyaretcilerdekiler gibi olmasin, IT vardi bi ara..O iyiydi..Ondan gelsin gelcekse..

yasımı tam hatırlamıyorum gece 11 30 civarları idi tarlayı bitiriyim diye o saate kaldım tam tepemde renkli ışık kümesi oluşmuştu traktörde kabin hiç besey yok o zaman yas olarak ta ufagım hemen köye döndüm tarla biterdi bitmezdi kimin umrunda kaç...!!!

dünyalık aklımızla bu işi cözemeyiz allah evrende bi canlı yarattıysa kesinlikle insanoglunun hizmetine sunardı ve oralara islamı yayması icin peygamber görevlenirdi peygamberler tarihinde yer alırdı bu dünya sınav dünyası sınav bir cok ceşidi var boş ilimlerde sınav dır sayının sonu dünyanın sonu uzayda hava su aramak gibi bunlar boş ilimdir insanları korkutmak sapıtması için cin ler vardır ayrıca bişeyler varsa sorumlu degiliz

10 sene kadar önce antalyada karacaören2 baraj gölüne balığa gitmiştik ,gece saat 22 sıraları 3 arkadaş oturduk ateşin başına muhabbet ediyoruz önümüz göl 250 metre ilerde bir tepe var gölün içine bir burun şeklinde uzanıyor tam karşımızda ,sık ormanlık bir yer bulunduğumuz yere tekne ile geldik yol falan yok dağın içi. Tepenin üst kısmında bir ışık ,araba farı gibi ağaçların içinde hareket ediyor ama orada yol yok iz yok çoban mı acaba diye düşündük ancak hiç ses yok,ne olabilr diye konuşurken ışık hızla yerden hareket edip göğe yükseldi ve bir uçak gibi yavaş yavaş gözden kayboldu nedir ne değildir bilemem ama bu olayı 3 kişi yaklaşık 6-7 dakika boyunca seyrettik

Kuranı Kerim de cinlerin var olduğu ve ışıktan yaratılmış varlıklar olduğu yazmakta, acaba bu ışıkların onlarla bir ilgileri varmıdır.? :S