Ynt: Hic traktörle kaza yptinizmi
bnde bir kaç kez ufak tefek kazalar atlattım:
1.6 dönüm tarladan buğday yükledim,köye gittim romork dolmadığı için öteki tarlayıda alaymda doldurup öyle gidiyim dedim,anızda aşaya doğru serii 2 ile gidiyordm birden motor hızlanmaya başladı yani kızaklamaya aşada da derin bi set wardı bayabir hızla o seti bi vurdum ama motorun ön takım pert olmştu,bn elleri fln bıraktıydm allahtn yoksa kol bilek kalmazdı:fiat 640 ile yaptm.
2.yine yaz günü fabrikaya buğday götürken trafikte ışıklara baya bir yaklaşmştk arada 70-80 mtre wardı önmde de bir doblo gidiyordu şimdi doblo hızlandı dedim bu geçicek belki bnde kırmızı ışık yanmadan geçerim belki dedim uln tam ışıklarn altına geldik adam bi kazık fren yaptı önmde eywah dedim,frenlere bi asıldım cazık cazık 640 duymuyo bile frenleri arkada 5 ton buğday war baya yawaşladm ama kurtaramadm arkadan bi tıkladm bn buna,allh razı olsnn halimizdn anladıda polis fln çağırmadı werdim bi tampon parası gönderdim bnde ehliyet yoktu
başkada öyle büyültücek kazam olmadı traktörle,
babamn yaptığı kazayı anlatym size ama pek kaza denemez gibi
tam 6 traktör değirmene gidiyolar peş peşe rampa aşaya bnm babamda ise 135 mf ingiliz warmştı enştmn neyse aşa doğru herkez geçmş bunu bizm peder dururmu atmş vitestn aşaya doğru bilecikliler bilir istasyon rampasında neyse aşa doğru hoplaya hoplaya giderken motor 2 ye bölünmüş
allhtn kaza bela olmamış!