Hayvan Gübresi Dağıtma İşi Budur!

Ynt: Hayvan Gübresi Dağıtma İşi Budur!

du bakalım murat abi.. bigün 'abi en iyisinden bi gübre dağıtma yarala bize' deriz belki nasip:)

esaslı oturaklı tandem bi.. havuz kasa dımdızlak bi römork alıp damperi ayarlı kaldırıp.. en sonda kepçeli motorla iyice yaymak.. benim sadelik-pratiklik anlayışım bu:)

yok zincir koptu, yok şaft yok bilmem ne.. zaten mokun içindesin neyin teknolojisi kardeşim:)

UÖZKAN.77 link=topic=83976.msg1006183#msg1006183 date=1433447320' Alıntı:
esaslı oturaklı tandem bi.. havuz kasa dımdızlak bi römork alıp damperi ayarlı kaldırıp.. en sonda kepçeli motorla iyice yaymak.. benim sadelik-pratiklik anlayışım bu:)

yok zincir koptu, yok şaft yok bilmem ne.. zaten mokun içindesin neyin teknolojisi kardeşim:)

umit abi tandem mi dedin:)

BOZKURT07 link=topic=83976.msg1006306#msg1006306 date=1433500167' Alıntı:
biz 3 tane peşin aldik haftaya teslimat olacak fiyat vermem yanlış olur direk fabrikadan aldik

Köyünü söyle yarın oraya taşınıyorum, ne buldun oralarda gömü mü :) Al al al nereye kadar yahu...Bitmiyor alışların...:)

Hermiyas link=topic=83976.msg1006317#msg1006317 date=1433502729' Alıntı:
Köyünü söyle yarın oraya taşınıyorum, ne buldun oralarda gömü mü :) Al al al nereye kadar yahu...Bitmiyor alışların...:)
[/quote
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Hermiyas link=topic=83976.msg1006317#msg1006317 date=1433502729' Alıntı:

hep hayal etmisimdir abi Pulluk sürümünde küpü bulacam diye:)
2 si benim birni dayıma zorla aldirdim nakiliyeye ortak etmek icin

hayırlı bereketli olsun abdullah.. işçilik ayrıntılar çok hoş inşallah şase ana yapıda böyleyse güzel.. lakin ikiz dingilde 10 ton ve üzeri düşünülmeli derim.. o lastiklere 8 ton oyuncak gelir.. 8 tonu karadüzen tek dingillerde zorluyo zaten.. tandem olduğu belli olsun geç olmadıysa 10 yapın derim.. inan 7421 rahat çekecek..

bizim 14 ton tandemde havuz değil ama bazen hata mı yaptık diyom.. özellikle gübrede kesinlikle havuz başarılı olur..

Ercan çıta yerinde duruyo da biz rahat durmuyoz:)