Haydi Yalan söyleyelim

Ynt: Haydi Yalan söyleyelim

geçen ay claasın traktörünü biçerini ve kendi yürür slaj makinasını aldık oda ne .. birinin mar$ı basmıyor birinin kapısı acılmıyor birinin tekeri inik .. geri verdik paramızı aldık .. artık fentd bakacaz nasipse

Ali SARAÇ link=topic=22526.msg631214#msg631214 date=1347789882' Alıntı:
geçen ay claasın traktörünü biçerini ve kendi yürür slaj makinasını aldık oda ne .. birinin mar$ı basmıyor birinin kapısı acılmıyor birinin tekeri inik .. geri verdik paramızı aldık .. artık fentd bakacaz nasipse
bu yallanın telif hakkı başkasında oolabilir zuha-*-s zuha-*-s

:D ;D piiiğğğ yalancı seni :D yalan söylüyorsun. onları aldıysan illa bide yanında hediye vermişlerdir. saklama ali abi noo*-*- :D ;D

rocky link=topic=22526.msg631216#msg631216 date=1347790110' Alıntı:
:D ;D piiiğğğ yalancı seni :D yalan söylüyorsun. onları aldıysan illa bide yanında hediye vermişlerdir. saklama ali abi noo*-*- :D ;D
römork vermişler abi ama kaç tonluk çözemedim 20 ile 40 arasıdır

Bana Artık Class demeyein zuha-*-s Forever FENDT 826 Kıstmetse 2.el yada 0 almayı düşünüyorum 170 dönüm yer için

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Bu yalan şu sıralar çok popüler ;D

hem yalan söyliyelim diye konu acıyonuz adam gidiyo yalan söylüyo bide yerin dibine sokuyonuz .. ben geldim haklı :D yalana özendirme var forumda :)

bu yalan akşama kalmaz Meksika sınırını geçer

oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

55-46 link=topic=22526.msg631232#msg631232 date=1347791929' Alıntı:
abi biz beceremiyoz şu işin ustasını çağırıverin forumdan gitmeden zuha-*-s zuha-*-s

oda yakayı ele verdi çağırsakta artık çok geç o şimdiye çoktaaaan Meksika sınırını geçmiştir zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

adam gene mar$ basmıyo diye geri verdik dedi .. biz 4 5 sene önce fentd aldık tırla gelirken ön camına ku$ sıçmı$ ku$ sıçtı diye geri verdik biz traktörü .. gene mar$ basmaması normal :D

:D neyse boşverelim artık olan oldu. biz kendi yalanlarımıza bakalım :D misal ben size mısırdaki dedemden bana miras kaldığını pramitlerin dibinden 5000 dönüm arazi kaldığını ama su olmadığından öylece durduğunu bugüne kadar hiç söyledim mi :D

Ali SARAÇ link=topic=22526.msg631234#msg631234 date=1347792015' Alıntı:
adam gene mar$ basmıyo diye geri verdik dedi .. biz 4 5 sene önce fentd aldık tırla gelirken ön camına ku$ sıçmı$ ku$ sıçtı diye geri verdik biz traktörü .. gene mar$ basmaması normal :D

yalan. yalan söylüyorsun!!!!! zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

rocky link=topic=22526.msg631236#msg631236 date=1347792260' Alıntı:
:D neyse boşverelim artık olan oldu. biz kendi yalanlarımıza bakalım :D misal ben size mısırdaki dedemden bana miras kaldığını pramitlerin dibinden 5000 dönüm arazi kaldığını ama su olmadığından öylece durduğunu bugüne kadar hiç söyledim mi :D
kuru tarım yapsanıza fatih :d