Kolay gelsin güzel sürüm olmuş.
Teşekkür ederim
Kolay gelsin güzel sürüm olmuş.
kolay gelsin Murat Abi toprak tavı üst düzey pullukda iyi iş çıkarmış, kulak tipi hangi tip?
Güzel paylaşım. Kolay gelsin. Sürümde güzel olmuş. Gereksiz yorumda bulunan arkadaşta yorumlarına dikkat etsin. Kimseyi tanımadan eleştiride bulunmasın. Kendisini bu konuda uyarıyorum. İnşallah ilk ve son olur...
Konunun zetora gelişi daha doğrusu geleceği öngörüsü olan müneccim arkadaşı anlamamakla birlikte pulluk iyi devirmiş murat. Same kullanan adamı da zetorcu diye etiketlediler ya helal olsun. Kullanıcı adının hemen altında isim-soyisim yazmalı bence bu türden isimsiz kahramanları muhatap almakta zor oluyor.
Maşallah yerli Lemken çok güzel çevirmiş toprağı. Bu ottan zaten bir hayır gelmezdi. Tam yeşil gübre olmuş toprağa. Pulluğu çok güzel ayarlamışsınız, toprağı tam tepetaklak etmiş, ot da altta kalmış.
Ben Alpler'i beğensemde hakkını vermek lazım sezarın, güzel iş çıkarıyor diğer videolarını da izledim on numaralar maşallah.Sagolasin.4 13 numara
Ben Alpler'i beğensemde hakkını vermek lazım sezarın, güzel iş çıkarıyor diğer videolarını da izledim on numaralar maşallah.
Kaçlık motora takıyorsun bu pulluğu.
https://youtu.be/k0XaxYZN_vk
Ceviz aralarını sürerken kisabir video çektim
Maşallah çok güzel çevirmiş toprağı
Murat harika çekim ayrıca maşallahı var canavarın güzel çevirmiş Hardal da orman gibi olmuş eline sağlık güzel paylaşım sdf kalitesi [emoji106]
Sağolasın Oğuzhan abi.Hakikaten orman olmus biraz daha bakmasaymisiz hakkından gelemeyecekmisiz.Tek çare pulluk dedim oda guzel bi görüntü çıkardı
Hardalı görünce yeni aldığım goble aklıma geldi benim goblelikmiş senin bardaklar tam olarak. Aslında önce bi goble çekip sonra sürsen daha bi güzel olurmuş ama pulluk gerçekten ön numara iş çıkarmış Pulkuk da iş ünlü sanırım
Matrix mi almistin abi.Abi oyle yapinca iki is olur boyle tek seferde halletti.Kisiye gore degisiyor kimine gore ünlü kimine göre alpler.Benim tercihim ünlü oldu
Matrix evet ben de ünlüyü tercih ederim