havuç 2012

Ynt: havuç 2012

Kolay Gelsin Ramazan Abi, Paylaşım İçin Teşekkürler :)
Yazın Bu İş Daha Kolay Oluyodur Size...

rocky link=topic=61130.msg675644#msg675644 date=1356877006' Alıntı:
kolay gelsin ramazan abi. ara işler için ufak bir traktör yok galiba sende :S
Bildiğim Kadarıyla 70-56s ' i Var Bir de...

bereketli olsun allah kolaylık versin ramazan bey
sağol Allah razı olsun
kolay gelsin abi güzel paylaşım.
Kolay gelsin kardeşim,bereketli olsun. Zahmetli işler, inşallah emeklerinizin karşılğınını alıyorsunuzdur.
Abi kolay gelsin traktörler çamur esaretinden dile gelcekler son resimdeki haliylede havuç sökülüyor mu baya çamurda onun için sordum.
sağol son resimde havuç söktük tarlanın diğer tarafından su dolu olan yerden sökülmedi
kolay gelsin abi bol kazançlar..
Başlıgı görunce aklıma sen geldim tamda senın konuymuş kolay gelsin abi
Havuç işi Kaşınhanından sorulur bol kazançlar..
kolay gelsin abi kışın sökmekten daha iyidir en azından böyle sökmek işiniz zor abi allah kolaylık versin
kolay gelsin abi makinada hayırlı olsun
sağolun arkadaşlar Allah razı olsun
kolay gelsin abi bu makina çamurdada çalışıyomu
sağol makine çamurda çalışır yeterki motor gömülmesin
kolay gelsin ramazan abi. ara işler için ufak bir traktör yok galiba sende
sağol ara işi için 70 56 var 1991 model
tm 120 çok ciğerli makina ya ama mübarek yakıtı resmen evlerimizde kullandığımız su motoru gibi içiyo
tm 120 yakıt yönünden normal işimiz ağır oduğu için bize ideal
Kolay Gelsin Ramazan Abi, Paylaşım İçin Teşekkürler
Yazın Bu İş Daha Kolay Oluyodur Size...
sağol ömer yazın daha iyi tabiki günler uzun makine li söküm çamur yok işçi yok masraf yönünden baya düşük oluyor yazın
Paylaşım için tşk havuçların tadı damağımızda ramazan abi bizim buradakiler sizinki kadar değil
sağol muhtar buranın havasındanmı suyundanmı havuçlar tatlı
Bereketli olsun abi o çamurun suyun içinde inmeyi gözün yemiş ya helal olsun bizlere foto çekmişin
sağol çağrı 2 3 gün yağmur yağdı hazırlıklı gitmiştim çizme vardı yoksa inemezdim

abı sokum makınesının camurda sokmek ıcın agzı gelecek dıyordun geldı mı camurda sokum vıdeolarını bem goremedım de .. kolay gelsın maasallah ıyı havuc cıkıyor
sağol ertaç makinenin topraktan sökme aparatı gelecekti gecen yıl makineyi alırken pazarlıkta vardı ama sonradan makineyi getiren bayi nin bayiliği iptal olunca bizim iş olmadı bu tarla kırmızı toprak haliyle havuç kaliteli verimli oluyor bu toprakta
Kolay gelsin ramazan gardas. Su azminize hayranim. Kar kis demeden ise devam ediyonuz..
sağol ekildi ise sökülecek yapacak bişey yok
güzel paylaşım.. Tm120deki karizma kimsede yok
Güzel Paylaşım
Amca Allah bol kazanclar versin.
sağolun arkadaşlar
güzel paylaşım. bereketli olsun aga. yazın daha kolay oluyodur. hiç değilse çizme giymeden çalışırsın
sağol yazın daha kolay oluyor her yönden masraf baya düşük oluyor
Güzel paylaşım Ramazan abi. Avrupadaki çiftçilerden aşağı kalır yanınız yok vallah...
sağol erkan zaten kullandığımız ekipmanların çoğu avrupa ekipman

Allah kolaylık versin ramazan abi işiniz o kadar zorki
Kolay gelsin abi,bu yıl havalar yumuşak gidiyor havuççular için iyibir yıl,paylaşım için teşekkürler abi.
sağolun arkadaşlar
hacimmet havaların yumuşak gitmesi hasat yönünden iyi ama yağmur kar olmayınca da para yapmıyor havuç
yağmur kar olsada sökülüyor kalmıyor tarlada hiç olmasa biraz daha değerli satılıyor yağmurda çamurda