Hattat traktör 650 saatte delphi pompası eleman kesti

😁😁😁 Bizim Şevket abi falan ilden iki teneke peynire ehliyet aldıydım onuda polise kaptırdım demişti o aklıma geldi.
Abi sabah traktor calismiyor babamda komsunun traktoru alip cekerek calistirayim diyor cekiyorlar calistigi ile stop etmesi bir oluyor bi bakiyoz pompadan soktum goturdum pompaci tanidikdi dedi hafta sonu mac var sizin orda dedim var iki bilet ayarlayım mı dedim ayarla dedi cikarip verdim. Pompayı yaptı borcum ne dedim biletleri aldik yeter dedi. Kendimede bilet ayarladım ancak isim cikmisti gidemedim 😊😊

Pompa ve enjektörlerin son hali
IMG_20191031_125607.jpg

Geçmiş olsun hattat şimdi canavar olur amma.bende uźman dizele pompayi gondermistim.cok guzel ayarlamışlar tarlada 1 vites yükseldi hemde yakıt düşmüştü adamlar bu işi biliyorlar

Bende diyorum 5503 iki senedir geveliyor, elemanı kesmeden sardırdım , bu nasıl birden kesti diye düşünğyordum, direk kullanıcı hatası.geçmiş olsun , bilmediğin bidona mazot koyma biraz pahalı bi tecrübe oldu.

Bende diyorum 5503 iki senedir geveliyor, elemanı kesmeden sardırdım , bu nasıl birden kesti diye düşünğyordum, direk kullanıcı hatası.geçmiş olsun , bilmediğin bidona mazot koyma biraz pahalı bi tecrübe oldu.
Haklısın abi ama ben koydurmadım mazotu. Arkadaşa yardıma gittim babası almış mazotu o varile ben asla öle bi hata yapmam.