Eywallah abim en son pazarlıkla 3400 yaptılar ben onu yarın 3000e baglarımGeçmiş olsun gitti 4000 lira
UZMAN DİZELE dedim trakklup için videonu çekecem diye reklamını yapacam dedim
Eywallah abim en son pazarlıkla 3400 yaptılar ben onu yarın 3000e baglarımGeçmiş olsun gitti 4000 lira
Mazotu nerden alacağımızı şaşırdık , filtre ne işe yarıyor peki , .Tekrar geçmiş olsun delphi mazot seçer gold seriside aynı dertte.
Aynen abi o kadar filtre var bende anlamadım daha 100 saat önce degiştim filtresi yagı vs mazotu da hep iyi diye bildiğim yerden alıyodum.Mazotu nerden alacağımızı şaşırdık , filtre ne işe yarıyor peki , .
Filtrenin altndaki tapadan 2 günde bir gevşetip biraz akıtmak gerek , bazen su çıkıyor , sabahları çalıştırmadan önceAynen abi o kadar filtre var bende anlamadım daha 100 saat önce degiştim filtresi yagı vs mazotu da hep iyi diye bildiğim yerden alıyodum.
Arada bir onuda yapıyom abi ama bundan sonra opet yada shellden başka yerden yakıt almam o kadar yaniFiltrenin altndaki tapadan 2 günde bir gevşetip biraz akıtmak gerek , bazen su çıkıyor , sabahları çalıştırmadan önce
Opette iskonto yok shelden %10 a kadar yapıyorlarArada bir onuda yapıyom abi ama bundan sonra opet yada shellden başka yerden yakıt almam o kadar yani
Zıkkım filtre suyu süzsse geçen serviste 55 case vardı pompa ve enjektörleri yemiş 4000 bin masraf çıkmış. Ben tkk mazotu kullanıyorum koku bile yok o eski köpüren yeşil renk iyi mazotlar kalmadı. BP tankerciyi işten çıkardılar rafineriden çıkıp 200 litre mazotu satıp üstünü suyla tamamlıyormuş bu zamanda kime güvenilir belirsizMazotu nerden alacağımızı şaşırdık , filtre ne işe yarıyor peki , .
Haklısın abi bu devirde kimseye güven kalmadı.Zıkkım filtre suyu süzsse geçen serviste 55 case vardı pompa ve enjektörleri yemiş 4000 bin masraf çıkmış. Ben tkk mazotu kullanıyorum koku bile yok o eski köpüren yeşil renk iyi mazotlar kalmadı. BP tankerciyi işten çıkardılar rafineriden çıkıp 200 litre mazotu satıp üstünü suyla tamamlıyormuş bu zamanda kime güvenilir belirsiz
Geçmiş olsun çok tutmusMalesef fatura bana abi sağlam kitlediler
Uzman dizel trakklup indirimi bile yapmadı
Ekli dosyayı görüntüle 42040
Malesef öle oldu ama niyetim 3000e bağlamak [emoji6]Geçmiş olsun.Fazla masraf çıkmış.
Eywallah hacım 650 saatte iken oldu motor daha 1.5 yıllık.Geçmiş olsun kaç saatte bu arızayı verdi?
Geçen bp den mazot aldım adam yapıştı bana kardeşim çiftçimisin bidona aldın filan dedi tankerle getireyim sana iyi bi indirim yapacam vs. Dedim sen indirimini yine yap ben gelip pompadan bidona alırım tankere güvenmem dedim bozuldu.
Mazotu pompadan alırım( opet,petrol ofisi) yaklaşık 2-3 ay dinlenir evde motora koyarkende hem huniyi hemde bidondan gelen dalgıç pomyaya süzgeç bağlarım 2 kere süzülmüş olur [emoji3][emoji3]
Eywallah hacım 650 saatte iken oldu motor daha 1.5 yıllık.
Mazotu dinlendiriyor zaten evet dalgıç pompa kullanıyorum ondada süzgeç var mazot deposunun girişindede süzgeç var bende anlamadım gardaşım oldu işte.Görmemişim yazıyormuş kusura kalmayın geçmiş olsun. Mazotu dinlendirip koymanızı ve dalgıç pompa kullanıyorsanız kadın çorabı geçirmenizi öneririm
Evet mazottan olduğu olduğu kesinleşti.Mazot kaynaklı olduğu kesinleşti mi?
Bizim Şevket abi falan ilden iki teneke peynire ehliyet aldıydım onuda polise kaptırdım demişti o aklıma geldi.Geçmiş olsun bizde biodizel kullanırken kesmistik 20 yil once ankara spor fenerbahce maci vardı ona iki bilet hediye gelmişti onu verdim. Yaptırdım...