Pistonları yataklara üç noktadan sabitleniyor onun için deforme az oluyor ömrü uzuyorİllaki öyledir abi volvo çok uzun ömürlü tır tamircisi bir tanıdığım var 2 milyon km de volvo görmüş gerçekten çok kaliteli mukavemetli motorlar
Pistonları yataklara üç noktadan sabitleniyor onun için deforme az oluyor ömrü uzuyorİllaki öyledir abi volvo çok uzun ömürlü tır tamircisi bir tanıdığım var 2 milyon km de volvo görmüş gerçekten çok kaliteli mukavemetli motorlar
İleti Şubat 2018 de yazılmış ama foruma yakında uğradığınızı gördüm.Nasıl, A80 beklentilerinizi karşıladı mı?
Ynt: HATTAT NEDEN SEVİLMİYOR??
bende 2011 model a70 hattat var çok memnunum şimdi de 2015 t 4090 aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım bence hattatın kıymetini kullananlar bilir
Size katılıyorum.insanlar tamamen kulaktan kulağa Hattat ı kötülüyor.ben 3050 kullanıcısıyım.üstelik bu model tutulmadığından şu anda üretimi bile yapılmıyor.öylesine konuşulmuş ki fabrikanın bile dikkatini çekmiş ve satıştan kaldırılmış.arkadaşlar ben bu traktörle 2500 dönüm zeytinlik arazisi işliyorum,ilacını atıyorum.dik rampalı arazilere dolu çıkıyorum.bu arazilerin sürümünü yapıyorum.insanlar izlemeye geliyorlar.kullanımı çok rahat ve ergonomik.hem bahce hem tarlada kullanıma uygun Compact modelleri var.traktör çekerde iken tek fren ile rahat dönüşler yapabilirsiniz.halk arasında çok tutulan Erkunt modellerinde bunu asla yapamazsınız.şanzımandan sesler gelir.direksiyon turu tekerlek dönme açısı fazladır.rahat edersiniz.gelelim yakıta.aynı işi aynı beygirdeki farklı bir traktör ile yaparak karşılaştıralım sonucu görelim ve öyle konuşalım.sadece bakımlarına filtre değişimlerine dikkat edin onun rahat nefes almasını sağlayın.size "bana iş göster ağam" diyecek emin olunMerhabalar arkadaşlar
Ben bir hattat kullanıcısıyım 2015 Model Hattat T4075 kullanıyorum.Piyasadaki 75 beygirlik traktörler karşılaştırdım(New Holland Td75, Tümosan 8175,Erkunt 80T Lüks) hemen hemen hepsinin performansı yakıtı vites seçenekleri birbirleriyle aynı,benim hoşuma Hattat gitti,ben onu aldım.Kullanıyorum Gayette memnunum herşeyiyle tamam bence..
Yalnız anlamadığım bir konu var.İnsanlarda ki hattat traktöre karşı acımasızca bir önyargı var.Bunun nedeni nedir?