Haşmet Ağa Ortakol Kurbanı

Ynt: Haşmet Ağa Ortakol Kurbanı

Geçmiş olsun, kasko kesin karşılar, Erkunt ' un alacağı tutumu takipteyiz

Geçmiş olsun, ereğli de oldu sanırım bu olay sanayide bugün duymuştum, Allah yardımcınız olsun umarım firma gerekeni yapar.

Geçmiş olsun. .
Bu çok tehlikeli bir hata..
Dediğin gibi hızla giderken olsa daha büyük ve telafisi olmayan olaylarda meydana gelebilirdi..

Sağolun arkadaşlar-abiler. Kopmasıyla durmam bir oldu . Yusuf abi hızlı olsaydı ya kaldırıp kabine atardı yada janta saplanıp traktörü devirirdi. Ki asfalt yoldan indim 30 metre sonra bu olay oldu. Allah korudu.

geçmiş olsun, 2011 yılında benimde başıma geldi buna benzer bir durum. ama son anda fark ederek kurtardık lastikleri.
inşallah fabrika karşılar durumu.

Geçmiş olsun , daha kötü sonuçlar doğurmamış olması ve canınıza birşey olması bu kazanın teselli edici tarafı.
Konunun takipçisiyiz forum ahalisi olarak , yaşadığını tüm gelişmeleri buraya yazmanızı rica ediyoruz.
Bakalım yerli traktör sanayimizin ne kadar ürünün arkasında durduğunu , ne kadar bizlere değer verdiğinin göstergesi olacak olaylardan birisi olacak bu konu , inşallah bu durumu iyi kullanıp sizin mağduriyetinizi giderirler ve olumlu reklamlarına buradan bizler şahit oluruz.

Geçmiş olsun.Ben genelde agır malzeme taktıgımda hidroligi tam kaldırmam yere yakın olsun diye o zaman fazla çırpmıyor.

Geçmiş olsun ben de yağ borusunu patlattım komple sıfır orta kol ile değiştirildi sizin ki de değişir lastiklerinizi de karşılarlar muhakkak bastırın.