Bizim alt komşuya bu videoyu göstereceğim, Yıl olmuş 2016, altında var 8441, hala 12 numara 3'lü koşuyor. Benim bile zoruma gidiyor, bitsin bu ıstırap artık parası olmasa neyse..
https://youtu.be/qDjnGpn1-NMBizim alt komşuya bu videoyu göstereceğim, Yıl olmuş 2016, altında var 8441, hala 12 numara 3'lü koşuyor. Benim bile zoruma gidiyor, bitsin bu ıstırap artık parası olmasa neyse..
https://youtu.be/qDjnGpn1-NM
Bunu goster ismail
İsmail ulkemuzde İLK major-80 alan kişiyle uzun uzun görüştüm telefonda..
an itibariyle 5-13 takiyo konyada.. 1,7 litre yakıt.. daha 200 saat dememiş..
4 ANA vites 3 takviye..
pullugu orta takviye 2-3 ile çekiyormuş
öncesinde tumo85 i varmis.. değiştiğine gayet memnun..
Kardeşim motorun hayırlı uğurlu olsun. Begendiysen sorun yok.
Da şaseye kadar gömülmüş pulluk göremedim ben. Tek gördüğüm şaseye kadar tıkanmış çamuru sürüyüp gelmen. O tarlayi o çamurda illa surmen gerekiyorsa cizelle surseydin keşke.
Yanlış anlamayin ama bu şekilde, yok o marka çekmez yok bu marka şaseye gömmez diyerek zetora en büyük kötülüğü yapıyorsunuz bilmeyerek.
Misal Erkunt noter onaylı bilmem kaç gram yakıyor diye yaptığı reklamın yarattığı antipatiden çok çekti.
Benim ki nacizane bir tavsiye.
Kolay gelsin Baki.Nasil zetor hosuna gittimi,gorenlerin dusuncesi ne.80 85 hp bikac farkli markayla deneseydiniz.yalniz pullugu tekerlekli kullanirsan daha guzel randiman alirsin ve hep ayni derinlikte surersin
ilk ten cizel ceksen daha iyi olmaz miydi..
Sayın Baki Türkoğlu;
Öncelikle yeni almış olduğunuz traktörünüz hayırlı olsun,size bol kazanç ve uğur getirsin.Traktörünüzü beğenmiş olmanız,içinize sinmiş olması gayet güzel ancak başka markaların traktörlerini subjektif bir yaklaşımla değerlendiriyor olmanız yanlış.
Yukarıdaki videolarda yaptığınız ''sürüm'' (özellikle tırnak içerisinde yazıyorum) sürüm değil.O arazinin yarısı işlenmemiş bile.Bizim buralarda karalama denir buna.Yaktığınız her litre mazot boşa yakılmış,burası için.
Sayın UÖZKAN.77
ZETOR konusundaki beğeniniz ve çabalarınız tüm forum ahalisinin malumu.Ancak sizin gibi traktör ve tarım aşığı birisinden diğer markaları kötüleyecek taraflı yorumlar görmek üzücü.
Örneğin falanca traktör falanca pulluğu çekmez demek iddialı bir söylem bana göre.Deutz'u tanımıyorum yorum yapmam yanlış olur ancak TD90D DT bir traktör 5X12 bir pulluğu Türkiyenin heryerinde çeker ,ha ne olur 1 vites aşağı düşer 1 vites yukarı çıkar.Ama hakkını verir.Çok ta yiğit bir traktördür,5x12 yi çeker çekemiyorsa kırar.Yada benim bildiğim TD90 la sizlerin bildiği TD90 farklı.
Tamam ZETOR güzeldir hoştur tanımıyorum bişey diyemiyorum fakat Türkiye traktör pazarının bir takım dinamikleri var. Burada Zetor'un kendine yer bulabilmesi için çok iddialı fiyatlarla gelmesi gerek,bu euro/dolar kuru göz önüne alındığında buda mümkün olamayacak oda aşikar.
Tamam bizim ülkemizde pek tanınmıyor,arkasında duran distiribütörleri olmadı diyoruz ama avrupada durum ne ZETOR avrupada nerelerde.Pek kayda değer biryerde olduğunu sanmıyorum.Bunun için şu linki incelemenizi tavsiye edeceğim.İngilizce bilmeyenler de sayfanın çevirisini yapıp okuyabilirler.(Avrupa ülkelerindeki marka pazar paylarını göstermektedir)
https://www.farm-equipment.com/arti...-deere-are-market-leaders-in-eu-tractor-sales
Bu mesajımı yanlış anlamayınız,şahsınıza yada Zetora bir kastım yoktur.Biraz dokuz köyden kovulan biri olduğum için yazıyorum bu mesajı.
Zetora ülkemizde başarılar diliyorum,umulan satış rakamlarına ulaşırmı bilemeyiz ama belki yerli üreticileri birşeyler geliştirmeye üretimlerini iyileştirmeye yöneltme konusunda başarı sağlar.En azından ben öyle umayım.
aç eski mesajlara bak.. soracaklar diye
zetoru deneyen meraklinin değişmez sorusu;
bu nere malı, üstünde ne motoru var..
sana şunu da soracaklar.. yaz bi yere;
bunun 84 luk olduğuna emin misin..