hanemize hayırlı olsun

Fiyatını neden söylemiyorsun ki devlet meselesi sanki.!
Evet bende bir anlam veremedim sorduğumada pişman oldum.
hayırlı olsun tekrar, duyanda sizi fendt bilmem kaç almışda mütevazilik yapıyor sanacak.yanlış anlamayın tamamen duygusal.
Arkadaş sel in önünden kütük kapmış bana öyle geldi (yani cok cok hesaplı almış) [emoji846]

Fiyatını neden söylemiyorsun ki devlet meselesi sanki.!
ben de bu durumu anlayamıyorum.... forumda bir durum paylaşıyorsun. bu paylaşım hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de doğal olarak akıllarındaki soruyu soruyorlar. renk,fiyat,çalışma saati vb.. bu gayet normal bir davranış.
Alınmış malın fıyatını paylaşmamak nasıl bir prensip ben de merak ediyorum açıkçası... Sorulara maruz kalmak istemiyorsanız madem paylaşım yapmayın..çok ilginç.. enterasan..yaniiiii

ben de bu durumu anlayamıyorum.... forumda bir durum paylaşıyorsun. bu paylaşım hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de doğal olarak akıllarındaki soruyu soruyorlar. renk,fiyat,çalışma saati vb.. bu gayet normal bir davranış.
Alınmış malın fıyatını paylaşmamak nasıl bir prensip ben de merak ediyorum açıkçası... Sorulara maruz kalmak istemiyorsanız madem paylaşım yapmayın..çok ilginç.. enterasan..yaniiiii
Fiyatı ya çok uygun gelmiştir söylemek istemez yada fazladır, herkes fiyat söylemek zorunda değil bence tercih meselesi..hayırlı olsun deyip yolumuza bakalım [emoji4]

Motor hakkındaki teknik bilgilere elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışırım ama iki kişi arasındaki alışverişi sormak veya söylemek ayıp olabilir. Zaten "sorması ayıp fiyati nedir" terimi buradan gelir. Ha siz açık açık söylüyorsunuzdur oda sizin tercihiniz bilemem. İyi günler 😊