Piyasa Fiyatı ortalama belli zaten. Rakam vermeyi prensip olarak sevmiyorum. Anlayışınız için teşekkürler..Fiyatını neden söylemiyorsun ki devlet meselesi sanki.!
Piyasa Fiyatı ortalama belli zaten. Rakam vermeyi prensip olarak sevmiyorum. Anlayışınız için teşekkürler..Fiyatını neden söylemiyorsun ki devlet meselesi sanki.!
Rakam vermeyi prensib olarak sevmiyorum size karşı bir tutum deyil. Yanlış anlaşılmasın..Evet bende bir anlam veremedim sorduğumada pişman oldum.
hayırlı olsun tekrar, duyanda sizi fendt bilmem kaç almışda mütevazilik yapıyor sanacak.yanlış anlamayın tamamen duygusal.Rakam vermeyi prensib olarak sevmiyorum size karşı bir tutum deyil. Yanlış anlaşılmasın..
Fiyatını neden söylemiyorsun ki devlet meselesi sanki.!
Evet bende bir anlam veremedim sorduğumada pişman oldum.
Arkadaş sel in önünden kütük kapmış bana öyle geldi (yani cok cok hesaplı almış) [emoji846]hayırlı olsun tekrar, duyanda sizi fendt bilmem kaç almışda mütevazilik yapıyor sanacak.yanlış anlamayın tamamen duygusal.
ne fark eder ki gidip elinden mi alıcaz traktörüArkadaş sel in önünden kütük kapmış bana öyle geldi (yani cok cok hesaplı almış) [emoji846]
Türkiyede jd ye hastada alım gücü ve parçası pahalı dıye New Hollanda yöneldiAvrupa olan caseler NH den 1 gömlek üstün çok güzel bir karar dünya jd ye hasta Türkler de NH ye hasta yanlışın peşinden gidildiği burdan belli
ben de bu durumu anlayamıyorum.... forumda bir durum paylaşıyorsun. bu paylaşım hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de doğal olarak akıllarındaki soruyu soruyorlar. renk,fiyat,çalışma saati vb.. bu gayet normal bir davranış.Fiyatını neden söylemiyorsun ki devlet meselesi sanki.!
Fiyatı ya çok uygun gelmiştir söylemek istemez yada fazladır, herkes fiyat söylemek zorunda değil bence tercih meselesi..hayırlı olsun deyip yolumuza bakalım [emoji4]ben de bu durumu anlayamıyorum.... forumda bir durum paylaşıyorsun. bu paylaşım hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de doğal olarak akıllarındaki soruyu soruyorlar. renk,fiyat,çalışma saati vb.. bu gayet normal bir davranış.
Alınmış malın fıyatını paylaşmamak nasıl bir prensip ben de merak ediyorum açıkçası... Sorulara maruz kalmak istemiyorsanız madem paylaşım yapmayın..çok ilginç.. enterasan..yaniiiii
Motor hakkındaki teknik bilgilere elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışırım ama iki kişi arasındaki alışverişi sormak veya söylemek ayıp olabilir. Zaten "sorması ayıp fiyati nedir" terimi buradan gelir. Ha siz açık açık söylüyorsunuzdur oda sizin tercihiniz bilemem. İyi günlerben de bu durumu anlayamıyorum.... forumda bir durum paylaşıyorsun. bu paylaşım hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de doğal olarak akıllarındaki soruyu soruyorlar. renk,fiyat,çalışma saati vb.. bu gayet normal bir davranış.
Alınmış malın fıyatını paylaşmamak nasıl bir prensip ben de merak ediyorum açıkçası... Sorulara maruz kalmak istemiyorsanız madem paylaşım yapmayın..çok ilginç.. enterasan..yaniiiii
Anlayışın için teşekkür ederim ustamFiyatı ya çok uygun gelmiştir söylemek istemez yada fazladır, herkes fiyat söylemek zorunda değil bence tercih meselesi..hayırlı olsun deyip yolumuza bakalım [emoji4]
O nasıl bir fikir ya?
Burda bi arkadasimda var tsa110 common rail motor, yarı oto. Şanzuman yazılım attırdı lazerli tesviyede 1 vites fark etti diyor. Güzel makina onlardaHayırlı olsun bizdede bunun amcaoğlu ts110a var harika makinalar.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinHayirli olsun masallah
Hesaplı geldi diyelimArkadaş sel in önünden kütük kapmış bana öyle geldi (yani cok cok hesaplı almış) [emoji846]