bereketli olsun. görünüşe göre ve tane sayısı durumunu göz önüne alınırsa 1 ton . hayırlı olsun.
hamzada ton biraz zor ama belli olmaz yalniz asuncion buğdaylarımdan ton bekliyorumbereketli olsun. görünüşe göre ve tane sayısı durumunu göz önüne alınırsa 1 ton . hayırlı olsun.
Arkadaslar yok mu şoyle ton verecek bugday deger meger yok BAM BAM BAM!
değerleri düşük geldi bende eksem mi ekmesemmi karar veremiyorum
verim nasıldı ?
Asuncion pişmanlıktır!
Dere boyu dediğimiz yer iyi toprak müthiş bakım güzel bahar yağışı sonuç 500 kg ( Allah bereket versin ) iki parsel ötedeki tarlada "yubileyna 100 " 700 kg
çiftçi aynı gübre aynı toprak aynı yağış aynı ilaç aynı farka bakar mısın ?
Daha bitmedi , 24 dekarlık bir tarla var orta dereceli toprak yapısında , orası da hangi tohum olursa 450-500 kg dan aşağı vermez asuncion ektik ne verdi 300 kg
Bundan sonra kapıma sokmam .
verim 700 kil0 ama değerleri bozuk bu seneki gibi piyasalarda zor satılır 24 gulten 11.5 protein 90 index
Hamza'nın kalite değerlerini bekliyoruz [MENTION=54402]karga[/MENTION]
Selam buğdaylarinizin maşallahi var.Allah bereketini arttırsın...bu bahsettiğiniz Hamza tohumunu kilosuna kaç lira ödediniz? Ve nerde bulunur?12.5 tl vermek zor geliyor bende komşulardan bekliyorum yaptırcam kısmetse
değerleri bozuk 23 gulten 11 protein
tekcan tarımdan keşandan aldımm tarım kredi de getirir istek doğrultusundaSelam buğdaylarinizin maşallahi var.Allah bereketini arttırsın...bu bahsettiğiniz Hamza tohumunu kilosuna kaç lira ödediniz? Ve nerde bulunur?
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asuncionlarımızı biçtik ortalaması 700kg üzerinde. Gluteni 31, hektolitresi 79 civarlarında. Harmanlaması kolay sap verimi yeterli düzeyde. Benim hoşuma gitti seneye hepsini asuncion ekeceğiz.
asuncionlar verim olarak süper ben bir parçadan 900kg biçtim ben tahlil yaptırmadım tmo ya vereceğim proteinleri nasıl ? bide malı nasıl satmayı düşünüyorsun tmo ya mı vereceksin depo mu yapacaksın ?